Top 10 Klik PVC Visgraat

Top 10 Klik PVC Visgraat - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

Goed geholpen en mooi eindresultaat

Erg goede ervaring bij Laminaat en Parket Den Haag. In de winkel zijn wij goed geholpen door Kai met duidelijk advies over de verschillende producten en opties. Uiteindelijk voor een Moduleo PVC vloer gekozen welke helemaal volgens afspraak is geplaatst. Erg blij met het eindresultaat!

Bastiaan Raaman

Bedankt Robin!

Had laatst 9 bedrijven gebeld, nergens was de PVC vloer die wij wilden leverbaar, pas begin oktober. Enkele dagen later werd ik teruggebeld door Robin van Laminaat en parket Den Haag en hij meldde dat zij wel konden leveren! Daar waren wij héél erg blij mee.
Binnen een week keurig geleverd. Alles kan hier nu volgens planning doorgaan dankzij het zeer adequate optreden van Robin. Nogmaals dank!

H.Remmerswaal

Met zo een ruime keuze aan klik PVC visgraat vloeren is het lastig om een keuze te maken. Als u op zoek bent naar een klik PVC visgraat vloer voor uw nieuwe woning bent u op deze pagina goed. De 'Onze Keuze' vloeren worden constant bijgehouden en zorgvuldig geselecteerd door onze kenners! 

Waarom kiezen voor een klik PVC visgraat vloer?

  • Gemakkelijk te leggen

  • 100% waterbestendig

  • Modern visgraat decor

  • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw klik PVC visgraat vloer leggen door één van onze vakkundige leggers.

Neem voor meer informatie of passend advies contact op met één van onze filialen. U van harte welkom in één van onze vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.