Witte PVC vloer

Is uw slaapkamer of werkkamer dringend toe aan een nieuwe vloer die bijdraagt aan de rustige uitstraling van de ruimte? Of wilt u juist één vloer in het gehele huis leggen? Dan raadt Laminaat & Parket een PVC vloer in het wit aan. Niet alleen brengt de kleur wit kalmte, het is tevens een goede basis voor iedere ruimte. Bovendien is een PVC vloer erg gebruiksvriendelijk. Ook wanneer u op zoek bent naar witte PVC vloeren zit u bij Laminaat & Parket goed. Hier vindt u ons complete assortiment PVC vloeren in het wit. Neem de tijd om alle mogelijkheden te bekijken en bestel daarna simpelweg online!

Gemakkelijk en snel!

Top zaak! Goed geholpen door Ronald. Geen probleem om kleur/materiaal stalen mee te nemen. PVC snel geleverd en vakkundig gelegd. Ook vloer stukje verhogen om aan te sluiten op gietvloer was geen probleem. Paar weken later terug gegaan voor laminaat en ook daar scherpe prijs gekregen en super snel geleverd. Aanrader!

Ralf Uittenhout

Prettige ervaring in Den Haag

Door onze zoon die eerder positieve ervaringen had, getipt over LaminaatenParket. In de winkel in Den Haag werden we zeer prettig geholpen. Goed advies en we voelden geen druk om meteen te beslissen. Later onze pvc vloer besteld. Alles werd keurig afgeleverd volgens afspraak. Vloer leggen viel erg mee, mede dankzij de goede tips van verkoper Kai. Echt een prettig bedrijf, een aanrader.

Adriaan Stout

Waarom een witte PVC vloer?

Wanneer u een nieuwe vloer zoekt, dan heeft u wat voorkeuren en eisen waar de vloer aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de kleur en het onderhoud. Wilt u een vloer die in vrijwel iedere ruimte van uw woning stijlvol zal staan? Overweeg dan een witte vloer. Met deze kleur kunt u namelijk alle kanten op. Wit is immers een basiskleur die moeiteloos te combineren is met een breed spectrum interieurstijlen en kleuren. Als u deze uitstekende kleur wilt combineren met onderhoudsgemak, dan raden wij van Laminaat & Parket een witte PVC vloer aan. In het onderstaande assortiment vindt u PVC vloeren in diverse wittinten. Hierdoor zit er vast en zeker een witte PVC vloer tussen die perfect aansluit bij uw wensen!

Kleur is samen met structuur en materiaal een bepalende factor voor de uitstraling van een woning. Kiest u bijvoorbeeld voor een donkere vloer in uw woning? Dan moet u er wel voor waken dat de overkoepelende kleurbalans in orde blijft. Zo’n donkere vloer kan een ruimte knus aan laten voelen of juist erg hokkerig en klein. Doorgaans is het makkelijker om een lichte vloer te nemen. Door middel van donkere meubels en een bijpassende kleur op de muren houdt u moeiteloos de kleurbalans van de ruimte op orde. Met een witte vloer kunt u dus gemakkelijk het gewenste resultaat behalen. Dat en het feit dat PVC vloeren erg gemakkelijk in onderhoud zijn, heeft ertoe geleid dat witte PVC vloeren steeds populairder worden. Daar komt nog eens bij dat een PVC vloer in het wit wat extra kalmte en sereniteit toevoegt aan de kamer waarin het ligt. Daarnaast is een witte PVC vloer gemakkelijk te combineren met diverse stijlen. Zo passen onder andere een minimalistisch interieur, Scandinavische stijl of een interieur met veel natuurtinten uitstekend bij een witte PVC vloer. Daarom heeft Laminaat & Parket diverse witte PVC vloeren in ons gevarieerde assortiment. Neem gerust een kijkje!

PVC vloer wit en uw interieur

Overweegt u een witte PVC vloer, maar twijfelt u of uw woning niet te licht wordt erdoor? Vindt u het lastig om zo’n witte vloer met uw interieur te combineren? Wees gerust. Laminaat & Parket staat voor u klaar om u van advies te voorzien! Zo hebben we ten eerste vloeren in diverse wittinten in het assortiment. Hierdoor zijn er dus witte PVC vloeren met een zeer lichte tint. Daarnaast vindt u ook vloeren met een wat donkere kleur wit. Wanneer u het erg lastig vindt om online de verschillen tussen de witte PVC vloeren te zien, bezoek dan een van onze showrooms. Daar kunt u alle beschikbare vloeren bekijken en voelen. Bovendien staan onze deskundige medewerkers klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld checken hoe een bepaalde witte PVC vloer staat in uw woning? Vraag dan of u een staaltje mee naar huis mag nemen. Dan kunt u zien wat bijvoorbeeld het effect is van de lichtinval op de gekozen witte PVC vloer.

Stijltips voor witte PVC vloeren

Kunt u helaas niet langskomen, maar wilt u graag wat meer informatie? We geven u ten slotte nog wat tips waar u rekening mee moet houden zodat de vloer het beste tot zijn recht komt. Controleer ten eerste hoe goed uw huidige interieur past bij een PVC vloer in het wit. Het is weliswaar zo dat wit in feite overal bij past, maar er zijn uitzonderingen. Te veel lichte kleuren in huis kan ervoor zorgen dat de uitstraling overeenkomt met dat van een ziekenhuis. Tweede stijltip van Laminaat & Parket: voeg aardse tinten toe. Door simpelweg wat accessoires of meubilair in een aardse tint te hebben, houdt u de overkoepelende kleurbalans in stand. Een derde tip is om natuurlijk materiaal te verwerken in het interieur als u een witte PVC vloer heeft. Denk bijvoorbeeld aan een houten dressoir of een stoel met een bekleding van linnen. Kijk verder ook even goed naar de structuur of de tekening in de witte PVC vloer.

Wanneer u er zelf echt niet uitkomt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Geef ons bijvoorbeeld een belletje of stuur al uw vragen omtrent witte PVC vloeren naar info@laminaatenparket.nl. U bent ook van harte welkom om langs te komen in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze professionals helpen u graag verder!