100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Trap bekleden met laminaat?

Trapbekleding bekijken in onze showrooms!

Ongelofelijk veel keuze!

Bezoek onze vestigingen

Wilt u uw trap bekleden met laminaat? Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van de voordelige LaminaatenParket.nl legservice en traprenovatie. Een mooie vloer verdient een mooie bijpassende trap. Een trap bekleden met laminaat kan nog een aardige klus zijn. Voor een nauwkeurige afwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen een dag is uw trap al klaar. En dat voor een aanzienlijk lage prijs!

 Normaal huishoudelijk gebruik. Dit laminaat is geschikt voor bijvoorbeeld de Een trap bekleden met laminaat kent veel mogelijkheden. Laminaatvloeren zijn er in allerlei soorten decors en structuren, die uiteraard ook geschikt zijn voor de trap. Naast de ruime keuze in laminaat zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden in trapneusprofielen. Metalen trapneusprofielen zijn bijvoorbeeld erg populair. Ze zorgen voor een moderne en strakke uitstraling. Ook hebben deze profielen een reliëf dat de treden gelijk antislip maakt.

De kosten voor ‘trap bekleden met laminaat’ zijn onder andere afhankelijk van het soort laminaat en de hoeveelheid treden. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op. U kunt ook altijd langskomen in een van onze showrooms in Den HaagAmsterdamUtrecht

AlmereAlkmaarEindhovenApeldoorn en Sliedrecht.

Kosten dichte trap bekleden met laminaat incl. lijm, per trede € 130,00

Bij LaminaatenParket.nl profiteert u van de laagste prijs op de markt, zonder dat u hoeft te twijfelen aan de kwaliteit. Onze vakmensen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij hebben een zeer groot netwerk met een specialist voor iedere klus, waaronder een trap bekleden met laminaat. Indien uw wenst sturen wij een specialist naar u toe om de situatie te beoordelen.

Social media influencers met onze vloer

Deze bekende influencers hebben al een Laminaat & Parket vloer #laminaatenparket
@sannyzoektgelukt
Vloer bekijken >
@bentheliem
Vloer bekijken >
@ikvrouwvanjou
Vloer bekijken >
@shellysterk
Vloer bekijken >