Laminaat en Parket Amsterdam

Berchvliet 11C+13A
1046 CB
Amsterdam

T: 020 - 237 17 86
E: amsterdam@laminaatenparket.nl

Openingstijden

 

Maandag 08:00 - 19:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 19:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag

Gesloten

Contacteer ons

 

Sinds 1 april 2017 zijn de deuren van ons vijfde filiaal geopend. Dit keer in de Nederlandse hoofdstad, Amsterdam. Wij van Laminaat en Parket vinden het belangrijk om onze producten en diensten aan te bieden in heel Nederland. Daarom zijn wij bij Laminaat en Parket ook heel trots op de opening van dit prachtige vijfde filiaal. Voor al uw vloeren in Amsterdam kunt u nu ook bij Laminaat en Parket terecht.

Dit nieuwe filiaal in Amsterdam is makkelijk bereikbaar vanuit de hele randstad. Woont u in Amsterdam of de directe omgeving? Kom dan snel eens een keer langs in onze showroom. Daar kunt u grote voorraden laminaat-, pvc-, parket- of ondervloeren bewonderen. Ook voor plinten en profielen en onderhoudsproducten zit u bij Laminaat en Parket Amsterdam goed. Kortom, zoekt u nog PVC vloeren in Amsterdam, houten vloeren in Amsterdam, laminaat in Amsterdam en parket in Amsterdam? We zien u graag in onze showroom!

Waarom slaagt u altijd bij Laminaat en Parket?

Wanneer u onze showroom in Amsterdam bezoekt, dan kunt u rekenen op een aantal zekerheden:

  • Laagste prijsgarantie voor allerlei vloeren in en rondom Amsterdam;
  • Altijd alles op voorraad
  • Kortingen tot 40% op restpartijen;
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Alleen de beste merken laminaat, parket en PVC van hoge kwaliteit;
  • Wij leggen uw laminaat, parket of PVC voordelig en vakkundig in Amsterdam;
  • 24-uurs levering laminaat, parket of PVC in Amsterdam;
  • Een specialist voor elk type vloer.

Klinkt dit te goed om waar te zijn? Doe in dat geval gerust een beroep op de kennis en expertise van onze werknemers. U zult geen reden vinden om niet een prachtige vloer bij Laminaat en Parket te kopen! Voor PVC vloeren in Amsterdam, houten vloeren in Amsterdam, laminaat in Amsterdam en parket in Amsterdam zit u bij ons goed.

De beste merken voor de laagste prijs in Amsterdam

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor laminaat, parket of PVC in de omgeving van Amsterdam? Laminaat en Parket Amsterdam is onder andere dealer van de bekende merken Alloc, Balterio, Douwes Dekker laminaat, Meister en Quickstep. Ook voor visgraat vloeren in Amsterdam of Hongaarse Punt bent u bij ons aan het juiste adres voor vakkundig advies. Wanneer u op zoek bent naar PVC vloeren in Amsterdam, houten vloeren in Amsterdam, laminaat in Amsterdam en parket in Amsterdam, dan kunt u het beste langs Laminaat en Parket gaan. Bij ons kunt u werkelijk elk merk laminaat, parket of PVC bestellen tegen de allerlaagste prijzen

Bovendien heeft Laminaat en Parket Amsterdam niet alleen de nieuwste collecties. U komt ook de oudere collecties tegen in ons ruime assortiment. We hebben maar liefst meer dan 4000 verschillende designs. Naast dit ruime aanbod hebben wij uiteraard ook alles in huis om uw vloer zo goed mogelijk te leggen en te onderhouden. Zo kunt u bij ons terecht voor de juiste ondervloer of voor spray, olie en wax om uw prachtige vloer mooi te houden. Kunt u de vloeren niet meenemen? Geen probleem! Al vanaf € 250,- wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd in Amsterdam. Voor PVC vloeren in Amsterdam, houten vloeren in Amsterdam, laminaat in Amsterdam en parket in Amsterdam moet u bij Laminaat en Parket wezen. Wij zijn de online én offline vloerenwinkel van Nederland. Kom gerust een keer kijken in de showroom van Laminaat en Parket in Amsterdam.

Legservice vloeren in Amsterdam

Heeft u een stijlvolle vloer uitgekozen, maar heeft u geen tijd om dit zelf te leggen? Laminaat en Parket komt met een oplossing! Onze vakmensen leggen het laminaat, parket of PVC in uw woning in Amsterdam. Dat allemaal voor een voordelige prijs. Verder heeft Laminaat en Parket Amsterdam ook een legservice voor een Hongaarse Punt of een visgraat vloer. Deze bijzondere vloeren worden natuurlijk gelegd met de meest geschikte ondervloer. Ook voor het leggen van PVC vloeren in Amsterdam, houten vloeren in Amsterdam, laminaat in Amsterdam en parket in Amsterdam is Laminaat en Parket dé winkel om u verder te helpen.

Topkwaliteit vloeren Amsterdam

Laminaat en Parket heeft weliswaar voordelige prijzen, maar helaas vindt u geen laminaat, parket of PVC van 2 euro per vierkante meter in ons assortiment. Wij leveren alleen kwaliteit en daardoor dus degelijke vloeren. Hier betaalt u weliswaar wat meer voor, maar dan heeft u gegarandeerd topkwaliteit vloeren. Laminaat en Parket is hét adres wanneer u A merken tegen de allerlaagste prijzen van Nederland kunt kopen. Kom eens langs in één van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. Wij denken uiteraard ook graag met u mee! Heeft u vragen over PVC vloeren in Amsterdam, houten vloeren in Amsterdam, laminaat in Amsterdam en parket in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van specialisten helpt u graag verder.

Ons team

 

Jaap
 
Jaap
Koos
 
Koos
Rene
 
Rene
Danny
 
Danny
Tessa
 
Tessa
Job
 
Job

Supermooie houten vloer in Amsterdam

 

De Wittenstraat 49 HS 8
De Wittenstraat 49 HS 9
De Wittenstraat 49 HS 10
De Wittenstraat 49 HS 11
De Wittenstraat 49 HS 12
De Wittenstraat 49 HS 13
De Wittenstraat 49 HS 14
De Wittenstraat 49 HS 15
De Wittenstraat 49 HS 25