Laminaat en Parket Den Haag

Jupiterkade 8C
2516 BS
Den Haag

T: 070 - 347 357 7
E: info@laminaatenparket.nl

Openingstijden

 

Maandag 08:00 - 19:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 19:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contacteer ons

 

Laminaat en Parket Den Haag

In 2010 opende Laminaat en Parket de eerste showroom in Den Haag. Oorspronkelijk was deze locatie bedoeld als grote opslag voor onze internetwinkel, maar inmiddels is ook ons hoofdkantoor hier gevestigd. Daarnaast vind u op onze locatie in Den Haag ons grootste magazijn van maar liefst 20.000 vierkante meter waar u de grootste voorraad vloeren kunt vinden.

Na onze opening van onze eerste showroom in Den Haag is Laminaat en Parket enorm gegroeid en hebben wij er inmiddels 4 showrooms bijgekregen in Amsterdam, Alkmaar, Roelofarendsveen en Utrecht.

De Laminaat en Parket showroom in Den Haag is zeer makkelijk bereikbaar. De showroom, hoofdkantoor en het magazijn zijn te vinden in een zijstraat van de Binckhorstlaan in Den Haag.

Showroom Den Haag:

  • Gratis parkeren
  • Rolstoelvriendelijk
  • Makkelijk bereikbaar met de auto (zijstraat van Binckhorstlaan)

Op onze locatie in Den Haag hebben wij een team aan specialisten die kennis hebben van alle soorten vloeren. Maar natuurlijk hebben onze specialisten allemaal een eigen expertise, dus bent u opzoek naar laminaat of parket in Den Haag? Bezoek dan snel onze showroom bij de Binckhorstlaan. Vind uw plinten en profielen, onderhoudsproducten, laminaat-, parket- of ondervloer in Den Haag bij Laminaat en Parket.

Het team van Laminaat en Parket Den Haag

 

Specialist in houten-, visgraat, Hongaarse punt, eiken vloerdelen en parket vloeren
Specialist in houten-, visgraat, Hongaarse punt, eiken vloerdelen en parket vloeren
Floris

Floris is dé parketspecialist in Den Haag. Met jarenlange ervaring in de vloerenbranche en zijn kennis over verschillende vloeren en toebehoren is Floris een echte specialist op het gebied van parketvloeren. Ook weet Floris u alles te vertellen over (parket)vloeren met een visgraat of een Hongaarse punt.

Naast kennis van vloeren is Floris verantwoordelijk voor de bedrijfsstructuur binnen Laminaat en Parket.

Houten vloeren specialist
Houten vloeren specialist
Edward

Parketvloeren in Den Haag haalt u bij Edward! Ed is onze kenner en specialist op het gebied van houten vloeren. Hij heeft veel verstand van alle soorten parketvloeren en kan u verder helpen met uw vragen over eikenhouten vloeren. Ed helpt u bij het vinden van uw ideale vloer! 

Laminaat vloeren specialist, website onderhoud
Laminaat vloeren specialist, website onderhoud
Anthony

Als u wilt kijken voor uw nieuwe laminaatvloer of heeft u daar vragen over,? Dan moet u bij Anthony zijn! Anthony is een échte vloerenkenner en is te vinden in onze showroom in Den Haag.

Naast expert op het gebied van laminaatvloeren is Anthony tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van de website. Hij zorgt er voor dat u alles gemakkelijk online kunt vinden en de website werkt naar behoren. 

PVC, tapijt en trapbekleding specialist
PVC, tapijt en trapbekleding specialist
Thomas

Bent u op zoek naar een PVC vloer in Den Haag? Dan kan Thomas hier alles over vertellen. Thomas is onze jongste expert en heeft veel kennis van vloeren. Hij weet u alles te vertellen over PVC vloeren.

Ook weet Thomas alles over tapijten en trapbekleding, dus bent u opzoek naar tapijt of trapbekleding in Den Haag? Dan moet u bij Thomas zijn!

Magazijn manager
Magazijn manager
Dennis

Omdat wij maar blijven groeien en zo’n groot magazijn hebben. Hebben wij iemand nodig die al deze voorraad in de gaten houdt. Onze magazijn manager Dennis zorgt dat onze enorme voorraad vloeren in Den Haag altijd netjes geordend is.

Logistiek planner
Logistiek planner
Donny

Donny zorgt dat alle bestellingen snel én op tijd geleverd worden in de regio Den Haag en omstreken. Hij plant de bezorgingen strategisch in, zodat u uw vloer op de afgesproken tijd geleverd krijgt.

Koerier
Koerier
Michel

Uw nieuwe vloer wordt snel door ons bezorgd door héél Nederland! Voor alle bezorgingen in Den Haag en omstreken is er Michel; onze supersnelle koerier.

Gordijnen en zonwering specialist
Gordijnen en zonwering specialist
Britta

Naast het beantwoorden van uw e-mails staat Britta klaar in de winkel om u te adviseren en te helpen met uw aankoop. Als u op zoek bent naar prachtige nieuwe gordijnen of zonwering in Den Haag, dan moet u bij Britta zijn!

Onderhoud website
Onderhoud website
Justin

Justin onderhoudt onze webwinkel. Hij zorgt ervoor dat ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk werkt, voegt nieuwe producten toe aan de webshop en bedenkt strategieën hoe onze site (nog) gebruiksvriendelijker wordt.

Daarnaast is Justin op zaterdag te vinden in de winkel. Hij helpt u met het kiezen van uw perfecte nieuwe vloer.

Marketing Manager
Marketing Manager
Robin

Robin zorgt voor al onze uitingen op social media. Daarnaast houdt hij zich verantwoordelijk voor het maken van de teksten op de website, ontwikkelt advertentiemateriaal, acties en zorgt dat u al de informatie kunt vinden die u nodig heeft.