Laminaat en Parket Haarlem

Burgwal 26a
2011 BD
Haarlem

T: 023 - 30 30 727
E: haarlem@laminaatenparket.nl

Openingstijden

 

Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contacteer ons

 

Opening LaminaatenParket.nl Haarlem 1 maart 2019!

Met trots presenteren wij op 1 maart 2019 de 7de vestiging van LaminaatenParket.nl. Deze keer hebben we een prachtige locatie midden in Haarlem. Onze showroom beschikt over de mooiste laminaat vloeren, pvc vloeren en houten vloeren. Deze vestiging beschikt over de beste a-kwaliteit vloeren in de regio Haarlem.

Houten vloeren Haarlem

Niets gaat boven een vloer van echt hout. Onze houten vloeren zijn van A-kwaliteit en in vele varianten te verkrijgen. U kunt verschillende patronen kiezen, visgraat, hongaarse punt of gewone planken, wij hebben alles op het gebied van houten vloeren en beschikken ook over een legservice. De legservice houdt in dat wij zowel de vloeren leveren en voor u leggen.

PVC vloeren Haarlem

Een PVC vloer is er in verschillende soorten. Zo is er een plak PVC vloer maar ook een klik PVC vloer. U kunt bij deze vloer kiezen voor verschillende patronen en uitstraling. Zo hebben we een visgraat vloer maar ook een Betonlook. Keuze genoeg dus! Kom vooral langs om advies in te winnen bij een van onze adviseurs.

Laminaat Haarlem

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope laminaat vloer maar wel een van A-kwaliteit zit u bij LaminaatenParket.nl goed. Wij bieden u de laagste prijs garantie en een levering binnen 24 uur. Mocht u een Laminaat vloer zoeken dan bent u bij ons van harte welkom.

De vestiging in Haarlem beschikt over enkel een showroom. Dit houdt in dat de vloeren getoond in de winkel direct bij u bezorgt kunnen worden vanuit ons magazijn. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Burgwal 26 in Haarlem, we nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe showroom.

haarlem laminaat 02  haarlem laminaat 04

haarlem laminaat 01  haarlem laminaat 03

Ons team

 

Allround specialist in parket, PVC en laminaat vloeren
Anthony
Allround specialist in parket, PVC en laminaat vloeren

Anthony is dé parketspecialist in Haarlem. Met jarenlange ervaring in de vloerenbranche en zijn kennis over verschillende vloeren en toebehoren is Anthony een echte specialist op het gebied van zowel parketvloeren, PVC vloeren als Laminaat vloeren. Ook weet Anthony u alles te vertellen over vloeren met een visgraat motief. Naast kennis van vloeren is Anthony de oprichter van, en verantwoordelijk voor, de bedrijfsstructuur van de vestiging Haarlem.

PVC specialist in Haarlem
Jaap
PVC specialist in Haarlem

Bent u op zoek naar een PVC vloer in Haarlem? Jaap weet hier alles over! Zowel plak als klik PVC, maar ook alles op het gebied van lijm en egaline. 

Houten vloeren specialist in Haarlem
Floris
Houten vloeren specialist in Haarlem

Parketvloeren in Haarlem haalt u bij Floris! Hij heeft verstand van alle soorten houten vloeren en parketvloeren.