Wij zijn momenteel gesloten
Laminaat en Parket Leiden winkel
Showroom Leiderdorp
Vlasbaan 3
2352AH Leiderdorp
T: 071 3030799
E: leiden@laminaatenparket.nl
Openingstijden
Maandag09:30 : 17:30 Dinsdag09:30 : 17:30 Woensdag09:30 : 17:30 Donderdag09:30 : 20:00 Vrijdag09:30 : 17:30 Zaterdag10:00 : 17:00 ZondagGesloten
Laminaat en Parket Leiden magazijn
Magazijn Leiderdorp
Vlasbaan 3
Leiderdorp
T: 071 3030799
E: leiden@laminaatenparket.nl
Openingstijden
Maandag09:30 : 17:30 Dinsdag09:30 : 17:30 Woensdag09:30 : 17:30 Donderdag09:30 : 20:00 Vrijdag09:30 : 17:30 Zaterdag10:00 : 17:00 ZondagGesloten
trusted shops

De grootste vloerenwinkel van Nederland vind je gewoon in Leiden

Heeft u een vloer ergens anders goedkoper gezien dan bij ons? Dan matchen wij de prijs en passen we de prijs van het product in ons assortiment aan!

laminaatenparket
laminaatenparket

Klantenbeoordelingen

9.3

Henk-Jan C uit Leiden

9.4

Rachél uit Leiden

Laminaat en Parket Leiden

Sinds november 2022 is Laminaat & Parket ook in Leiden te vinden! Wanneer u op zoek gaat naar laminaat vloeren, PVC vloeren of houten vloeren dan is Laminaatenparket.nl in Leiden het juiste adres. Onze adviseurs kunnen alles vertellen over het grote aanbod vloeren in onze showroom. Wij kunnen wel zeggen dat Laminaatenparket.nl in Leiderdorp het grootste aanbod heeft in de regio.

Vanuit Leiden bent u binnen 15 minuten bij de dichtstbijzijnde vestiging van Laminaatenparket.nl, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen.


Onze specialisten

Het kan lastig zijn om een nieuwe vloer uit te kiezen. Er is immers zoveel variatie! Daarom hebben wij op onze locatie in Leiden een team vloerspecialisten voor u klaarstaan. Zij beschikken over kennis van alle soorten vloeren. Daarbij heeft elke specialist zijn eigen expertise. Naast houten vloeren, PVC en laminaat in Leiden vindt u ook voor plinten en profielen, ondervloeren en onderhoudsproducten in ons assortiment. Bezoek ons snel en vervolgens gaan we samen de vloer van uw dromen uitzoeken!

Houten vloeren Leiden

Heeft u altijd al een echte, authentieke houten vloer in uw woning gewild? Bij Laminaat & Parket scoort u gemakkelijk een prachtige houten vloer in Leiden - uiteraard voor de voordeligste prijzen! Alle houten vloeren die u in onze showroom in Leiden kunt bewonderen beschikken over een groen keurmerk. Verder vindt u bij ons tevens parket dat met vloerverwarming gecombineerd kan worden. Dus gaat uw voorkeur uit naar parket en wilt u een kwalitatieve, betaalbare houten vloer in Leiden kopen? Laminaat & Parket staat voor u klaar!

PVC vloeren en laminaat Leiden

Uiteraard vindt u niet alleen houten vloeren bij Laminaat & Parket. Wij hebben tevens een gevarieerd assortiment PVC vloeren en laminaat in Leiden. Hierdoor kunt u diverse A-merk laminaatvloeren en duurzaam, kwalitatief PVC met eigen ogen bewonderen en de structuur even voelen. Ook voor de PVC vloeren en het laminaat in Leiden rekenen wij de gunstigste prijzen op de markt. Schroomt u daarom niet en bezoek gerust onze showroom om te ontdekken wat de mogelijkheden voor PVC en laminaat in Leiden zijn!

Wist u dat

Wist u dat?

Op de zondagen zijn wij niet geopend. Wel zijn wij beschikbaar via WhatsApp: of per mail: leiden@laminaatenparket.nl

Vragen of suggesties? Stuur ons een bericht.


Afspraak maken? (optioneel)

Waarom slaagt u altijd bij Laminaat en Parket?

  • Wij hanteren een laagste prijsgarantie
  • Altijd alles op voorraad
  • Kortingen op restpartijen tot 40%
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Alleen de beste merken laminaat, parket en PVC van hoge kwaliteit
  • Wij leggen uw laminaat, parket of PVC voordelig en vakkundig
  • Vanaf €250 gratis levering
  • Voor elk type vloer een specialist
  • Mensen met kennis van zaken; doe eens een beroep op onze gedegen kennis expertise

Voorstelronde

Bas
 
Bas