100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Aanbieding

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging
Beverly Hills
Vanaf € 77,95 per m2 EUR
Beverly Hills
Vanaf € 77,95 per m2 EUR
Beverly Hills
Vanaf € 77,95 per m2 EUR
Beverly Hills
Vanaf € 77,95 per m2 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Beverly Hills
Vanaf € 77,95 per m2 EUR
Beverly Hills
Vanaf € 77,95 per m2 EUR
PVC
BP580 Fisk Hydro-core Clic
Vanaf € 60,75 per m2 EUR
PVC
BP580 Fisk Hydro-core Clic
Vanaf € 60,75 per m2 EUR
PVC
BP580 Fisk Hydro-core Clic
Vanaf € 60,75 per m2 EUR

Visgraat aanbieding

Vandaag de dag zijn er veel prachtige soorten vloeren beschikbaar waaronder de visgraat vloer. De visgraatvloer is een soort vloerbedekking die een specifieke legwijze heeft. Het iconische patroon ontstaat namelijk wanneer de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Het visgraat patroon kan van verschillende materialen gemaakt worden en hetzelfde geldt voor de afwerking ervan.

Het is bij LaminaatenParket.nl mogelijk een visgraat laminaat, houten visgraatvloer of visgraat PVC vloeren te kopen. Een laminaat, PVC of een houten vloer hebben allemaal hun eigen voordelen. Het patroon en materiaal van een visgraat vloer draagt bij aan de totale uitstraling ervan. Met een visgraat vloer kun je een traditionele maar ook luxe uitstraling creëren. Vroeger werd een visgraat vloer voornamelijk gelegd in grote herenhuizen. Door alle verschillende opties kan tegenwoordig iedereen genieten van een visgraat vloer. 


Bij LaminaatenParket.nl hebben we een divers aanbod in vloeren met visgraat. Zo kun je gaan voor een vloer met smalle planken, brede planken en van white wash tot aan een donkere vloer. 

Een visgraat patroon moet erg nauwkeurig worden gelegd. Tegenwoordig is door de opkomst van klikvloeren dit wat makkelijker geworden. Twijfel je toch aan je eigen handigheid? Dan kun je gebruik maken van onze legservice. Onze ervaren leggers zorgen dat de visgraat vloer nauwkeuring in jouw woning wordt gelegd. Zo weet je dat het op de juiste manier gebeurt en kun je binnen de kortste keren genieten van jouw nieuwe vloer. 

Een visgraat vloer bij LaminaatenParket.nl

Het kiezen van een vloer of de afwerking hiervan kan lastig zijn omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Onze medewerkers staan daarom altijd klaar om je te adviseren op dit gebied. Weet je nog niet zeker of je een laminaat visgraat wilt of een PVC visgraat? Vraag het onze adviseurs! Zij kijken mee met jouw woonwensen en op basis daarvan geven we een passend advies. Als je meer wilt weten over alle afwerkmogelijkheden van jouw gewenste vloer kun je contact met ons opnemen. We willen je graag voorzien van een vloer die perfect past bij jouw woonwensen. 

Bij LaminaatenParket.nl hebben we een erg ruim assortiment aan visgraat vloeren. We hebben enkel visgraat vloeren van de beste kwaliteit en die bieden we aan tegen de beste prijzen! Zo kun je voor een budgetvriendelijke prijs genieten van een kwalitatieve visgraat vloer. Eens een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk onze collectie visgraat vloeren online of kom langs in onze showroom. Ons assortiment is opmerkelijk groot! We hebben vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze medewerkers helpen je daar graag verder!


Toch liever online bestellen? Dit kan ook erg makkelijk door de gewenste vloer en oppervlakte te selecteren. Als je meer wilt weten over het online bestellen kun je gebruik maken van onze live support.