100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Parket

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


FSC Eiken - 18x90cm Visgraat Bourgogne - Prime - 9mm - KH
Vanaf € 196,95 per m2 196.95000000000002 EUR

Visgraat parket tapis bij LaminaatenParket.nl


Tapis komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is al jarenlang ontzettend populair. Een tapis vloer is een massief houten vloer en zitten geen andere houtsoorten verwerkt zoals bij de duoplank of multiplank. De tapis vloeren bestaan uit 100% massief eikenhout. Een tapis parket bestaat uit smalle planken en kan in bijna iedere denkbaar patroon gelegd worden. Tapis geeft de woning een natuurlijke en warme uitstraling en lijkt op een soort tapijt. Dit is niet voor niets, want tapis betekent letterlijk in het Frans tapijt. Bij LaminaatenParket.nl hebben we een ruim assortiment aan tapis parket waardoor er altijd een vloer bij zit die past bij jouw woonwensen. 

Tapis parket kan in veel verschillende patronen gelegd worden. Het meest populaire patroon waar een tapis parket in gelegd wordt is in een visgraat patroon. Bij het leggen van een visgraat patroon komt een specifieke legwijze kijken. De planken worden loodrecht op elkaar gelegd wat er uiteindelijk voor zorgt dat het iconische visgraat patroon te zien krijgt. Een visgraat vloer is van oudsher een vloer die gelegd werd in oude herenhuizen. Hedendaags is de visgraat vloer breed toegankelijk en is het een van de meest populaire legpatronen.

Een tapis parket heeft veel voordelen. De planken zijn van tapis parket zijn in vergelijking met andere vloeren vrij dun. Dit maakt een tapis parket een goed betaalbare houten vloer. De dunne, kleine tapis planken zijn daarnaast in een patroon naar wens te leggen. Zo kun je kiezen voor een van de populaire legpatronen maar ook een patroon naar eigen stijl. Tapis parket wordt verlijmd op de ondervloer en heeft zo een optimale geluidsdemping. Tapis is daarnaast ook heel goed te combineren met vloerverwarming. Tapis bestaat uit 100% massief eikenhout. De vloer kan dus meerdere malen geschuurd en behandeld worden waardoor je jarenlang plezier kan hebben aan de vloer. 


Tapis kan dus in een patroon naar wens worden gelegd. Een tapis planken worden aan de ondervloer vastgemaakt. Tapis kan zowel vernageld als verlijmd worden op een mozaïek ondervloer, spaanplaat of een tussenvloer. Omdat tapis een natuurproduct is moet deze worden behandeld. De meest bekende behandelmethode van een tapis parket zijn lakken of afwerken met wasolie. Een tapis parket afwerken met wasolie geeft de vloer een matte uitstraling. Aflakken geeft het tapis een glanzende uitstraling. 


Bij LaminaatenParket.nl begrijpen we dat het lastig kiezen is welk legpatroon en welke afwerking het beste past bij jouw woning. Onze vakkundige medewerkers bij LaminaatenParket.nl voorzien je graag van advies. Kom eens langs in onze showroom en bekijk het ruime assortiment aan tapis vloeren bij LaminaatenParket.nl. Bij LaminaatenParket.nl beschikken we ook over een deskundige legservice en kunnen we de vloer naar wens afwerken. Een offerte kun je altijd vrijblijvend online opvragen of bij een van onze vestigingen. Met vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht zit er altijd wel een LaminaatenParket.nl bij jou in de buurt!