100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Warp

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Geen product gedefinieerd

Geen product gedefinieerd in de categorie "Vloerverwarming / Warp".

Alles wat je moet weten over WARP Systems

Een vloerverwarming is in veel huishoudens inmiddels niet meer weg te denken. Veel mensen besluiten om bij de aankoop van een nieuwe vloer deze te leggen in combinatie met een vloerverwarming. Een vloerverwarming brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Zo is het een zeer aangename soort verwarming. De hitte wordt gelijkmatig over de ruimte verdeeld en geeft een aangenaam gevoel aan de voeten als je er zonder schoenen overheen loopt. Hedendaags zijn er veel verschillende soorten vloerverwarming verkrijgbaar, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Een van deze soorten vloerverwarming is het verwarmingssysteem van WARP Systems. In dit artikel lees je alles over het vet WARP verwarmingssysteem.


Welke soorten vloerverwarming bestaan er? 


Vloerverwarming kan in grote lijnen in twee soorten worden verdeeld: natbouw en droogbouw. Bij droogbouw wordt de vloerverwarming gelegd zonder in contact te komen met ‘natte’ materialen zoals cement of beton. Bij droogbouw wordt de vloerverwarming gelegd in vooraf gemaakte omhulsels van bijvoorbeeld piepschuim. Deze omhulsels bevatten vaak al een isolatielaag naar de ondervloer zodat er geen warmte verloren gaat. 


Een vloerverwarming kan op twee manieren gevoed worden: via elektriciteit of aangesloten op de CV-ketel. Als de vloerverwarming aangesloten wordt op de CV-ketel wordt de vloer verwarmd door warm water wat door buizen onder de vloer wordt gepompt. Bij een verwarming die gevoed wordt door elektriciteit wordt de warmte opgewekt door matten, folie of  kabels. 


Wat is het verwarmingssysteem van WARP Systems? 


Het verwarmingssysteem heeft gelijkenissen met de traditionele manier van vloerverwarming namelijk door warm water wat door buizen wordt gepompt. Het verwarmingssysteem van WARP Systems is een innovatie manier van verwarmen en brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste is het een verwarmingssysteem met een dikte van slechts 1,5 centimeter. Het heeft dus een ontzettend lage opbouwhoogte in vergelijking met andere type vloerverwarming. Hierdoor liggen de verwarmingsbuizen direct onder het vloeroppervlak. Dit zorgt voor een snelle verwarming als dat nodig is. Ook gaat er relatief weinig warmte verloren waardoor de thermostaat gemakkelijk een graadje kouder kan.

Omdat de opbouwhoogte van WARP Systems laag is, kan er ook gemakkelijk een isolatievloer geplaatst worden onder de vloerverwarming waardoor je een nog beter rendement haalt en je aanzienlijk kan besparen op de stookkosten. 


Het WARP verwarmingssysteem kan geïnstalleerd worden zonder grote verbouwing. Een vloerverwarming van WARP Systems hoeft niet ingefreesd te worden waardoor je geen last hebt van stof of een hele verbouwing. 


Ook in de zomer biedt WARP Systems toegevoegde waarde. Het systeem kan ook gebruikt worden als vloerverkoeling waarbij koud water door de buizen wordt gepompt. Dit zorgt ervoor dat de ruimte in de zomer op een aangename temperatuur blijft. 


Wil je meer weten over het verwarmingssysteem van WARP Systems? Of ben je op zoek naar een vloer die uitstekend samengaat met een vloerverwarming? Bij Laminaat en Parket hebben we een ruim assortiment aan verschillende soorten vloeren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer, massief houten vloer, laminaat- of parketvloer: bij LaminaatenParket.nl hebben we het allemaal. Een offerte kan altijd vrijblijvend aangevraagd worden via onze website of bij een van onze LaminaatenParket.nl vestigingen. We hopen je snel te verwelkomen!