[VERLOPEN] Wij verwennen je met extra's!

Wij begrijpen maar al te goed dat een nieuwe vloer aanschaffen een grote uitgave is, om de pijn te verzachten hebben wij speciale aanbiedingen en gratis extra’s zodat jij precies kunt kiezen wat je nodig hebt. 

[DEZE ACTIE IS VERLOPEN] 1 voucher per aankoop, per klant, niet in combinatie met andere aanbiedingen. Enkel op de producten!

De vouchers zijn in te wisselen in een van onze vestigingen, hier helpen en adviseren onze specialisten je maar al te graag bij het uitzoeken van een vloer. Benieuwd welke voucher bij jouw gewenste vloer past? Ontdek het en download de vouchers!

[VERLOPEN] Wij verwennen je met extra's! [VERLOPEN] Wij verwennen je met extra's!

LaminaatenParket.nl wil de prijzen zo laag mogelijk houden en van de aankoop van jouw nieuwe vloer een feestje maken. Als je langskomt in een van onze winkels worden je mogelijkheden een stuk groter! Nog een bijkomend voordeel is dat alle vloeren in het echt te bewonderen zijn, dit is toch altijd een stukje makkelijker als afgaan op een foto die online staat. 

Vaak zien we genoeg aanbiedingen langs komen maar zelden sluiten de aanbiedingen aan op jouw wensen, daar zal je bij ons gelukkig geen last van hebben. Download de vouchers en neem ze mee naar de winkel.

 

*LET OP je kunt maar 1 voucher per klant per product inwisselen. 

 

meer korting>