Osmo

Osmo - Wax, olie en lak
Sorteer op:

Osmo 

Bescherm en verzorg uw houten vloer met de onderhoudsproducten van Osmo. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzoringsproducten. Naast dat uw houten vloer beschermd is, heeft u ook nog een uitgebreide keuze in de afwerking van de lak, olie of wax. Of u nou een matte of glanzende afwerking wilt, een transparante bescherming of een getinte afwerking, Osmo heeft een groot aanbod aan mogelijkheden voor uw vloer. 

 

Osmo onderhoudsproducten van kwaliteit

Osmo onderhoudsproducten

Uw houten vloer schoon houden kan met de onderhoudsproducten van Osmo. Osmo heeft een groot aanbod aan o.a. vloeibare onderhoudswas, onderhoudsspray, onderhoudsolie. 

Osmo hardwax-olie 

Osmo producten staan al jarenlang bekend om de buitengewoon goede kwaliteit. Of het nou gaat om het afwerken, reinigen, herstellen of onderhouden van een houten vloer, het assortiment van Osmo biedt alles wat u nodig heeft.

Met de Osmo Hardwax-Olie is uw houten vloer optimaal beschermd. Deze is in verschillende glansgraden te verkrijgen, van een subtiele zijde matglans tot een elegante, opvallende glans. 

Vind uw Osmo producten bij Laminaat en Parket. Bekijk aanbod online of kom langs in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.