100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Wax, olie & lak


Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Royl 

Met de onderhoudsproducten van Royl behoudt uw houten vloer een warme en natuurlijke uitstraling. Elke houten vloer krijgt op een gegeven moment met slijtage te maken. Een regelmatig en juist onderhoud is daarom van groot belang. De hoogwaardige en professionele onderhoudsproducten van Royal zorgen voor zowel een blijvende als een mooie bescherming. Met het uitgebreide assortiment in Royal onderhoudsproducten vindt u altijd wel wat u nodig heeft.

Royl onderhoudsproducten van kwaliteit

Met Royl onderhoudsproducten kunt u uw houten vloer een optimale bescherming geven. De producten van Royl zijn samengesteld uit herwinbare ingrediënten, geproduceerd door de natuur. Heeft u advies nodig? Schroom niet en neem contact op. Laminaat en Parket heeft een uitgebreid assortiment in Royl onderhoudsproducten. U profiteert van de laagste prijs op de markt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.