Woca

Woca - Wax, olie en lak
Sorteer op:

Of het nou gaat om een grote schoonmaakbeurt of het regelmatig reinigen.. Het assortiment van Woca biedt alles wat u nodig heeft voor het onderhouden van uw houten vloer. Het merk heeft voor iedere houtafwerking professionele onderhoudsproducten. Er zijn ook complete Woca onderhoudspakketten speciaal voor olievloeren, hardwax-olie vloeren of gelakte vloeren. Zo hoeft u niet alle producten bij elkaar te zoeken. Met de producten van Woca bent u verzekerd van topkwaliteit.

Woca onderhoudsproducten van kwaliteit

Woca is al meer dan veertig jaar dé specialist op het gebied van hout en verf. Het Deense merk is dan ook één van de grootste spelers op de markt als het om onderhoudsproducten voor houten vloeren gaat.

De assortiment van Woca is zeer uitgebreid. De producten staan garant voor topkwaliteit. Het merk Laminaat en Parket kan producten uit het Woca assortiment zeer snel leveren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.