Trendtime 4 - Parador

Trendtime 4 - Parador image

Trendtime 4

Trendtime parket vloeren zijn prachtige houten vloeren van de beste kwaliteit. De kleuren zijn zeer trendy en de planken hebben ook opvallende patronen, formaten en oppervlaktesctructuren. De Trendtime is een echte eye-catcher. Deze collectie parket vloeren is in zeer veel kleuren beschikbaar, van donkerzwart eik tot een prachtige witte zandkleur. De Trendtime heeft niet alleen klassieke planken ter beschikking, maar ook tegels en visgraat kunt u vinden in deze bijzondere collectie van Parador

Voor iedereen is er een passende Parador parket vloer te vinden. U heeft een uitgebreide keuzemogelijkheid in de collecties met de allerbeste kwaliteit. Bent u benieuwd naar het overige aanbod van Parador? Bezoek dan snel onze website LaminaatenParket.nl of komt gewoon langs in een van onze showrooms. Deze zijn te vinden in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. 

 

Lees hieronder verder over de Trendtime 4 parket vloer

Kenmerken Trendtime 4 

De Trendtime parket vloeren beschikken over de volgende voordelen:

- 25 jaar kwaliteitsgarantie 

- Geschikt voor vloerverwarming

- Uniek kliksysteem voor een snelle en strakke installatie

- Kantenbescherming tegen uitzetting

Met kleuren als walnoot en kersen is de Trendtime 4 een prachtige warme vloer. Deze vloer geeft een warme en huiselijke uitstraling aan uw ruimte. De Trendtime 4 parket vloer is een prachtige vloer voor klassieke interieurs, maar kan ook super goed te combineren zijn met modernere interieurstijlen. 

Bij Laminaat en Parket

Aanbod

Bij Laminaat en Parket hebben wij een zeer groot aanbod aan Parador. vloeren en vind u bij ons prachtige kleuren uit de Trendtime 1 collectie. Bent u benieuwd naar het gehele aanbod? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan via de chat op LaminaatenParket.nl of telefonisch. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om het aanbod te komen bezichtigen in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Legservice

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice waarbij onze specialisten uw vloer voor u komen installeren. Bent u benieuwd naar deze service, bekijk dan de voorwaarden op de website LaminaatenParket.nl of als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Specificaties

De Trendtime 4 beschikt over een 4V groef. Dit houdt in dat er een groef zit aan de lange en korte zijden van de planken. Dit geeft een luxe effect, maar helpt ook mee in het onderhoudsgemak. Een Trendtime 4 parket vloer heeft de volgende afmetingen:

(L) 2010 mm x (B) 160 mm x (D) 13 mm 

 

 

 

Meer vragen? Neem gerust contact met ons op!