Trendtime 6

Trendtime 6 - Parador
Sorteer op:

Trendtime 6

Trendtime 6 parketvloeren zijn gemaakt van prachtige houtsoorten van zeer hoge kwaliteit. Een Trendtime 6 parketvloer vind u in verschillende trendy kleuren, opvallende patronen, formaten en oppervlaktestructuren. 

Een parketvloer uit de Trendtime collectie is een echte eye-catcher en voor elke woonwens is er een geschikte parketvloer te vinden die helemaal past bij uw interieur. De parketvloeren van Trendtime zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen, van mooi dondereiken tot een prachtig zachte, witte zandkleur. In de collecties van Trendtime parketvloeren van Parador vind u niet alleen een klassieke plank, maar ook heeft u keuze uit een prachtige visgraat parketvloer of tegels. 

Kom het aanbod parketvloeren bekijken op onze website of bezoek een van onze filialen in Den HaagAmsterdamUtrechtAlmereAlkmaarEindhovenApeldoorn en Sliedrecht. Bekijk online onze parketvloeren hier. Heeft u nog vragen of wilt u graag geholpen worden met uw keuze? Dan kunt u uw vraag stellen via onze chat op www.LaminaatenParket.nl of u kunt bellen naar een van onze filialen.