Goedkoop laminaat laten bezorgen in Rijswijk door LaminaatenParket.nl

Zoekt u laminaat of parket voor uw appartement of woning in Rijswijk? Ga dan naar LaminaatenParket.nl. Wij leveren laminaatvloeren van de beste merken, en we hebben altijd zowel de oudere als de nieuwste collecties in huis.

24-uurslevering laminaat Rijswijk

LaminaatenParket.nl heeft zo'n 50.000m² laminaat op voorraad en kan elke gewenste soort, type of formaat dus vrijwel altijd direct leveren. Zelfs als het gewenste laminaat voor uw woning in Rijswijk niet voorradig is, heeft u het binnen 2 werkdagen in huis! Kom gerust een keer kijken in de showroom van Laminaat en Parket in Den Haag.

De beste merken voordelig geprijsd

Bent u op zoek naar een betrouwbare laminaat leverancier in Rijswijk? LaminaatenParket.nl levert alleen laminaat van hoge kwaliteit. En dat met een laagste prijs garantie! U kunt bij ons terecht voor laminaat van topmerken als Quickstep, Balterio en het Duitse kwaliteitsmerk Meister. Daarnaast kunnen we alle andere merken laminaat leveren. U kunt bij ons ook terecht voor sprays, oliën, diverse soorten wax en speciale borstels om uw Laminaat en/of Parket goed te onderhouden en schoon te maken. Natuurlijk leveren wij ook verschillende 10db ondervloeren met TNO keurmerk.

Wilt u uw vloer laten leggen?

Wilt u uw vloer laten leggen?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!
Bel:
070 - 347 357 7

Wij bezorgen door heel Nederland

Bezoek onze showrooms in:
Den Haag: 070 - 347 357 7
Alkmaar : 072 - 710 006 0

Onze openingstijden