Wax, olie en lak

Wax, olie en lak

Wax, olie en lak

Iedere vloer waarop geleefd wordt krijgt te maken met slijtage. Met het juiste onderhoud gaat een houten vloer levenslang mee. Het is noodzakelijk deze eens in de zoveel tijd te onderhouden met een wax, olie of lak. Hoe, met welk product en hoe vaak is afhankelijk van het soort houten vloer en de afwerking van de toplaag. Het soort onderhoud dat nodig is voor een bepaalde vloer kan meewegen in uw vloerkeuze.

Kwaliteit onderhoudsproducten voor houten vloeren


Osmo

Dit Duitse merk staat al jarenlang bekend om de goede kwaliteit. Het is ondertussen één van de grootste aanbieders op de markt in onderhoudsproducten. Voor het afwerken, reinigen, onderhouden of herstellen van een houten vloer heeft Osmo alles wat u nodig heeft.

Royl

Voor het behoud van een warme en natuurlijke uitstraling van uw vloer biedt dit merk een hoogwaardig en professioneel assortiment. De onderhoudsproducten zorgen voor een blijvende en mooie bescherming. Royl maakt gebruik van herwinbare ingrediënten, geproduceerd door de natuur.  

Woca

Het assortiment van dit Deense merk bestaat uit producten voor zowel de professionele als de particuliere markt. Woca onderhoudsproducten staan bekend om de hoge kwaliteit en het perfecte behoud van de natuurlijke houtuitstraling.