Ambiant

Ambiant - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Het uitgebreide assortiment van Ambiant laminaat vloeren is zeer modern. Het merk is altijd goed op de hoogte van de laatste woontrends. Denkt u bijvoorbeeld aan een ruwe houtstructuur met grijze kleurschakeringen voor een extra stoer uiterlijk. Of de Ambiant Expression serie met diverse structuren van leisteen. U heeft een ruime keuze uit de meest uiteenlopende designs. Bij Laminaat en Parket vindt u zeker een Ambiant laminaat vloer die bij uw woonstijl past.

Goedkope Ambiant laminaat vloeren

Ambiant laminaat is gevestigd in België, maar heeft daarnaast ook een fabriek in Noorwegen en Frankrijk. De kernwaarden van het bedrijf zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid. Het merk staat dan ook bekend om een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Laminaat en Parket heeft zeer goede contacten met Ambiant en kan daarom garant staan voor een snelle levering en scherpe prijs. U bent van harte welkom in één van onze filialen om de prachtige Ambiant laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal voeren?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.