Beautifloor

Beautifloor - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor laminaat voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Het assortiment bestaat uit aantrekkelijke designs, geïnspireerd op de Hollandse natuur. Door de prachtige houtdessins is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. De houtnerfstructuur is nauwelijks van echt te onderscheiden. Beautifloor laminaat vloeren staan naast hun natuurgetrouwe dessin ook bekend om de hoge kwaliteit. Kortom, Beautifloor heeft prachtige laminaatvloeren die u jarenlang woonplezier geven.

Goedkope Beautifloor laminaat vloeren

Beautifloor is onderdeel van het Nederlandse Peitsman, een bedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat. Peitsman staat dan ook al jaren bekend om de kwaliteit en goede service. Het vrij jonge merk Beautifloor maakt gebruik van de allernieuwste technieken op het gebied van laminaat. Beautifloor laminaat vloeren zijn door hun eenvoudige kliksysteem makkelijk zelf te leggen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.