Expression

Expression - Ambiant
Sorteer op:

Expression algemeen 

Eens een keer iets anders dan hout? Expression is een prachtige collectie van Ambiant, met een natuurgetrouw natuurstenen uiterlijk en gevoel. 

De Expression collectie is het beste alternatief als u opzoek bent naar een stenen vloer, maar geen tegelzetter nodig wil hebben of heel de dag een koud en kil gevoel wilt onder uw voeten. 

De Expression tegels klikt u heel gemakkelijk aan elkaar en kunnen zelfs er uit gehaald worden en opnieuw geplaatst worden als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. 

Expression tegels zijn zeer modern en geven een strakke, stoere en high tech uitstraling. Heel mooi als u een modern interieur heeft, of juist een klassiek interieur hebt die wel een beetje stoerheid kan gebruiken. 

 

 

Expression voordelen 

De Expression collectie heeft veel voordelen en is in elk interieur toepasbaar. 

- anti bacterieel 

- anti statisch 

- as-, brand-, kras-, slip-, zwenkwiel-, vocht- en vlekbestendig

- zeer comfortabel 

- geluidabsorberen en geluiddempend

- geschikt voor intensief wonen en normale projecten 

- gemakkelijk schoon te houden 

- gemakkelijk te leggen 

- mega loc 

Expression specificaties 

De Expression collectie bestaat uit tegels.

Lengte: 60,5 cm 
Breedte: 28, 2 cm
Dikte: 8 mm 

De Expression tegels hebben een 4v groef, dit geeft het effect dat de tegels een stukje van elkaar afliggen. Ook zijn de tegels extra breed.

Laminaat 

Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland. Laminaat bestaat altijd uit 3 of 4 lagen die samen laminaat vormen. De lagen bestaan uit een toplaag, het decor (de print of tekening), een drager van HDF en een onderplaat.