Chateau visgraat

Chateau visgraat - Berry Alloc
Sorteer op:

Dit is absoluut een van de meest bijzondere series van dit merk. De Berry Alloc Chateau collectie bestaat namelijk uit acht verschillende visgraatpatronen. U heeft de keuze uit de meest uiteenlopende decors, van zeer licht tot zeer donker laminaat. U vindt hoe dan ook een kleur binnen deze serie die goed aansluit bij uw woonstijl. Berry Alloc Chateau vloeren zijn zonder twijfel een van de beste visgraat laminaatvloeren als het gaat om de realistische uitstraling. Zo geniet u van het uiterlijk van een echte visgraat parketvloer en profiteert u van de gemakken van laminaat. 

Goedkope Berry Alloc Chateau vloeren

Visgraat laminaat

De plankjes van Berry Alloc Chateau zijn 50.4 cm lang en 8.4 cm breed, heel klein dus. Bijzonder aan dit laminaat is dat niet elke plank afzonderlijk uit een visgraatmotief bestaat, maar dat de plankjes daadwerkelijk als parket worden gelegd. Dit is goed te zien dankzij de subtiele vierzijdige v-groeven. Nog nooit was visgraat laminaat zo voordelig. Laminaat is tenslotte een stuk voordeliger dan echt hout.

Minimaal onderhoud

Naast de voordelige prijs kent Berry Alloc Chateau laminaat ook nog eens minimaal onderhoud. De vloeren zijn zeer makkelijk te reinigen en te onderhouden. Ze hoeven niet eens in de zoveel jaar een uitgebreide onderhoudsbeurt, zoals dat wel bij echte houten vloeren het geval is. Het is natuurlijk maar net wat u wilt. Regelmatig stof verwijderen met een wisser of stofzuiger is meer dan voldoende. Elk product uit deze serie is opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Berry Alloc Chateau staat dan ook garant voor jarenlang woonplezier. Ideaal voor in de woonkamer, keuken of hal.

Bij LaminaatenParket.nl kunt u het meest uitgebreide Berry Alloc Chateau assortiment bekijken en voelen. Dankzij een zeer grote voorraad kunnen wij u een snelle levering garanderen. Daarnaast bieden we de laagste prijsgarantie. Ook als u Berry Alloc Chateau laminaat toch nog ergens anders goedkoper heeft gezien, kunnen wij u tegemoetkomen.

U bent altijd van harte welkom in een van de LaminaatenParket.nl showrooms. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunnen wij u ook advies geven over het combineren met vloerverwarming. Het is namelijk belangrijk dat u hiervoor de juiste ondervloer kiest. Loop gerust naar binnen, wij helpen u graag.