Elegant

Elegant - Douwes Dekker
Sorteer op:

De collectie Douwes Dekker Elegant bestaat uit vier prachtige houtkleuren die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Het decor heeft een zeer natuurlijke uitstraling dankzij de fijne nerfstructuur die is aangebracht. Bent u op zoek naar een goede en natuurlijke basis voor uw interieur? Dan is deze serie een mooie uitkomst. Eigentijds Grijs Eiken is de meest donkere variant uit deze serie. Eigentijds Blank Eiken is de meest lichte variant. Dankzij de lichte kleur worden de vierzijdige v-groeven extra benadrukt. Dit geeft een opvallend lijnenspel dat de randen van de planken benadrukt. Dit wekt de indruk dat de vloer uit afzonderlijke parket planken bestaat. Zo geniet u van de uitstraling van echt hout en profiteert u van de gemakken van laminaat. Douwes Dekker Elegant vloeren zijn zeer goed bestand tegen vuil en vergen minimaal onderhoud.   

Goedkope Douwes Dekker Elegant vloeren

Lange, brede planken

De planken van Douwes Dekker Elegant hebben een afmeting van maar liefst 220 cm lang en 24.3 cm breed. Dit zijn relatief gezien erg lange planken, die op dit moment zeer populair zijn in de interieurwereld. Zo gek is dat niet. Lange planken geven namelijk een ruimtelijk effect. Met deze serie laat dit merk zien dat het goed weet in te spelen op de huidige woontrends. De planken van Douwes Dekker Elegant hebben een matglanzend oppervlak. Hierdoor lijkt het alsof de vloer uit geolied hout bestaat.

Douwes Dekker Elegant laminaat heeft een robuuste dikte van 9 mm. Ook behoort dit laminaat tot de gebruikersklasse 32/AC4. Dit betekent dat de vloeren kunnen worden toegepast in ruimten die zowel intensief huishoudelijk als licht commercieel worden gebruikt. Denkt u bij intensief huishoudelijk gebruik aan bijvoorbeeld een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Bij licht commercieel gebruik kunt u denken aan bijvoorbeeld een winkel, showroom of restaurant.

Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke kliksysteem zorgt ervoor dat u veel tijd en energie kunt besparen tijdens het installeren van de vloer. Het is ook mogelijk Douwes Dekker Elegant te combineren met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed informeren hierover zodat u de juiste ondervloer kiest voor uw situatie.

Bij LaminaatenParket.nl kunt de meest uitgebreide Douwes Dekker Elegant collectie bewonderen. Ook hanteren wij de laagste prijsgarantie. Heeft u dit product toch ergens anders goedkoper gezien. Laat het ons weten en wij komen u tegemoet. Onze LaminaatenParket.nl showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Eindhoven, Haarlem, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. U bent altijd van harte welkom voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!