Douwes Dekker

Douwes Dekker - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Voor een vloer met karakter bent u bij Douwes Dekker aan het juiste adres! Douwes Dekker laminaat vloeren hebben een natuurgetrouwe uitstraling. De prachtige voelbare houtstructuren zorgen voor een authentiek karakter en doen u denken aan vroeger. Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of excentriek, modern of romantisch, trendy of klassiek... U vindt altijd wel een Douwes Dekker laminaat vloer waarbij u zich comfortabel voelt en die meerwaarde aan uw woning geeft.

Douwes Dekker

Het assortiment van Douwes Dekker laminaat bestaat uit karakteristieke vloeren van hoge kwaliteit. Het Hollandse merk weet als geen ander goed in te spelen op de Hollandse smaak. Naast mooie designs staan Douwes Dekker laminaat vloeren ook bekend om een zeer goede kwaliteit. Het laminaat is goed opgewassen tegen een stootje en zorgt voor jarenlang onbezorgd woonplezier. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van de filialen om Douwes Dekker laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal voeren?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!