Galant

Galant - Douwes Dekker
Sorteer op:

Douwes Dekker Galant

De nieuwe sfeervolle kleuren uit de Douwes Dekker Galant serie zijn haast niet te onderscheiden van een echte parketvloer. De kleuren zijn niet te opvallend en geven een prachtige neutrale basis aan een woonruimte. De decoren zijn met veel sferen te combineren, of het nou gaat om een landelijke of een klassieke stijl. Met deze collectie kunt u alle kanten op!

Goedkope Douwes Dekker Galant vloeren

Voordelig visgraat

Het voordeel van de Douwes Dekker Galant serie is beslist de prijs. Daarbij hoeft u niet te aarzelen om de kwaliteit. De Galant serie bevat een gebruiksklasse van 32/AC4 en kan daarom gelegd worden in ruimtes die hevig gebruikt worden. Met de Galant serie heeft u jarenlang onbezorgd woonplezier. Bij LaminaatenParket.nl hanteren we ook nog eens de laagste prijsgarantie. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet.

Douwes Dekker Galant showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie, maar wilt u de vloeren eerst liever in het echt bekijken. Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen die u kunt bezoeken. Hier kunt u het complete Douwes Dekker Aardig assortiment bekijken en voelen. In onze showrooms kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming, installatie en onderhoud. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in één van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar, Almere en Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag.