Krachtig

Krachtig - Douwes Dekker
Sorteer op:

Goedkope Douwes Dekker Galant vloeren

Voordelig visgraat

Het voordeel van de Douwes Dekker Galant serie is beslist de prijs. Daarbij hoeft u niet te aarzelen om de kwaliteit. De Galant serie bevat een gebruiksklasse van 32/AC4 en kan daarom gelegd worden in ruimtes die hevig gebruikt worden. Met de Galant serie heeft u jarenlang onbezorgd woonplezier. Bij LaminaatenParket.nl hanteren we ook nog eens de laagste prijsgarantie. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet.

Douwes Dekker Galant showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie, maar wilt u de vloeren eerst liever in het echt bekijken. Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen die u kunt bezoeken. Hier kunt u het complete Douwes Dekker Aardig assortiment bekijken en voelen. In onze showrooms kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming, installatie en onderhoud. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in één van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar, Almere en Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag.