Spontaan

Spontaan - Douwes Dekker
Sorteer op:
Douwes Dekker
Aspen Eik
€20,95    €14,95/m2

De collectie Douwes Dekker Spontaan bestaat uit 10 verschillende decors, ieder met een natuurlijke uitstraling die geïnspireerd is op eikenhout. Binnen dit assortiment vindt u planken met zowel één strook als twee stroken. De Grijs Eiken Fijnbezaagd is bijvoorbeeld een variant met meerdere stroken op een plank. Dit geeft een speels effect. Voor een rustiger effect is Authentiek Eiken Wit Geolied een mooie uitkomst. Het is maar net wat u wilt. 

Goedkope Douwes Dekker Spontaan vloeren

De planken hebben een dikte van 7 mm en hebben een afmeting van 120 cm bij 19 cm. Het laminaat is zeer geschikt om toe te passen in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers, hallen, keukens, maar ook in een winkel die niet al te veel belopen wordt. De planken van Douwes Dekker Spontaan hebben geen groeven. Hierdoor is de vloer geheel vlak. Dit zorgt voor een harmonieuze en rustige uitstraling in de ruimte. Ook zijn ze hierdoor gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Douwes Dekker Spontaan vloeren zijn een neutrale basis voor ieder interieur.

Onderhoud

Met een Douwes Dekker Spontaan vloer geniet u van een uitstraling van hout, maar profiteert u van de gemakken van laminaat. De vloeren vergen namelijk minimaal onderhoud. Douwes Dekker Spontaan laminaat houdt u het mooist door regelmatig vuil te verwijderen met een wisser of zachte bezem. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met verdund laminaatreiniger.

Douwes Dekker Spontaan vloeren worden geïnstalleerd met behulp van het Uniclic systeem, een stevige constructie die ervoor zorgt dat de vloer goed op zijn plek blijft liggen. Ook is het systeem zeer gebruiksvriendelijk waardoor u een hoop tijd en moeite kunt besparen tijdens het installeren van de vloer. Laat u de vloer liever door een specialist installeren? Dat kan natuurlijk ook. Door gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het leggen van de vloer. Onze service is betrouwbaar, voordelig, efficiënt en vakkundig.

Voor persoonlijk advies of meer informatie over onderhoud, installatie of vloerverwarming kunt u terecht bij een van de LaminaatenParket.nl showrooms. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam, Alkmaar en Utrecht. Hier bent u van harte welkom. Ook kunt u hier het complete assortiment van Douwes Dekker Spontaan bewonderen.