Sympathiek

Sympathiek - Douwes Dekker
Sorteer op:

Douwes Dekker Sympathiek

Een collectie 8 mm dikke laminaatvloeren met extra brede planken en V-groef in fraaie decors. Trendy vloeren waarmee je voor elk interieur altijd de juiste keuze maakt. De natuurgetrouwe, matte houtstructuur zorgt voor een rustig geheel. Tegelijkertijd heb je met Sympathiek iets heel unieks op de vloer!

Goedkope Douwes Dekker Galant vloeren

Voordelig visgraat

Het voordeel van de Douwes Dekker Galant serie is beslist de prijs. Daarbij hoeft u niet te aarzelen om de kwaliteit. De Galant serie bevat een gebruiksklasse van 32/AC4 en kan daarom gelegd worden in ruimtes die hevig gebruikt worden. Met de Galant serie heeft u jarenlang onbezorgd woonplezier. Bij LaminaatenParket.nl hanteren we ook nog eens de laagste prijsgarantie. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet.

Douwes Dekker Galant showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie, maar wilt u de vloeren eerst liever in het echt bekijken. Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen die u kunt bezoeken. Hier kunt u het complete Douwes Dekker Aardig assortiment bekijken en voelen. In onze showrooms kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming, installatie en onderhoud. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in één van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar, Almere en Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag.