100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Egger Laminaat

Egger laminaat vloeren zijn sterk, stijlvol en gemakkelijk in onderhoud. Het assortiment biedt veel mogelijkheden, van klassiek eiken tot een stoer leisteenmotief. De ontwerpers van Egger weten met hun aantrekkelijke ontwerpen goed in te spelen op de laatste woontrends.

Het merk staat voor een verantwoorde omgang met het milieu. Duurzaamheid is dan ook de hoogste prioriteit van dit bedrijf, waardoor een Egger laminaat vloer dan ook een duurzame aanschaf is.

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Panthera 1059 Tokio Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 1061 Achensee Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2067 Denver Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2102 Oslo Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 1038 Rio Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 1031 Angel Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2833 Nairobi Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2968 Berlin Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR

Egger laminaat vloeren

Waarom Egger laminaat?

Een goede vraag, want waarom zou u voor Egger laminaat kiezen en niet voor een ander merk? Bij Laminaatenparket verkopen we natuurlijk uitsluitend kwalitatieve vloeren, maar met een Egger laminaatvloer weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit vloer kunt aanschaffen. U kunt er zeker van zijn dat u jaren van deze vloer kunt genieten en ook wat betreft uw budget zijn er verschillende opties: als u op zoek bent naar goedkoop Egger laminaat kunt u zeker bij ons terecht, maar ook voor een duurdere variant bent u bij ons aan het juiste adres. 

Egger laminaat Classic

Bent u op zoek naar een klassiek model Egger laminaat? Bekijk dan eens de Egger classic, het standaard model Egger laminaat. Deze variant komt in de verschillende diktes 6, 7 of 8 mm, waarbij de Classic met 7 mm het instapmodel is. Deze serie is ook beschikbaar met V-groef, waardoor de laminaatvloer nog net iets meer de look en feel van een echte houten vloer krijgt. 

Egger laminaat Kingsize

Bent u op zoek naar mooie, brede planken voor een echt sjieke uitstraling voor uw vloer? U hoeft niet verder te zoeken, want de Egger Kingsize heeft exact wat u zoekt: elke plank is maar liefst 32 centimeter breed! Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een V-groef, zodat uw vloer echt op een houten vloer lijkt, maar wel de voordelen van laminaat behoudt. Het model Kingsize heeft ook nog de optie Aqua+, waardoor uw vloer waterbestendig wordt en dus van absolute topkwaliteit is. 

Egger laminaat Large v-groef

Ten slotte bieden we bij Laminaatenparket nog de Egger Large v-groef aan: klassiek en elegant, maar tegelijkertijd ook modern en stoer. Dit model heeft ook de kenmerkende v-groef, waarmee de Egger Large eigenlijk de ideale vloer is als u zoek bent naar een vloer met echte uitstraling. De Egger Large v-groef is daarnaast ook zeer kwalitatief hoogstaand en kan zwaar huishoudelijk gebruik met gemak aan: eigenlijk heeft deze Egger laminaatvloer exact wat u nodig hebt. 

Egger laminaat en vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig zeker geen overbodige luxe meer: hoe fijn is het namelijk om nergens in huis koude voeten te krijgen? Met Egger laminaat weet u dat u goed zit, want onder al ons Egger laminaat is het mogelijk om vloerverwarming te plaatsen. Heeft u dus vloerverwarming en bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Egger laminaat heeft deze mogelijkheid en daardoor weet u zeker dat u zowel een mooie als een verwarmde vloer heeft.

Egger waterbestendig laminaat

Aqua+ is een technologie waardoor alle verschillende soorten Egger laminaat in praktisch elke ruimte gelegd kunnen worden; zelfs in de badkamer of de keuken. Dit soort laminaat is in feite volledig waterproof en biedt zelfs vijf keer betere bescherming tegen water dan een normale laminaatvloer! Een groot voordeel is dan ook dat Egger laminaat Aqua+ niet vervormd als het nat wordt en dat zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over dat uw vloer nat wordt. Daarnaast zijn deze Aqua+ vloeren ook ontzettend eenvoudig schoon te houden, bijvoorbeeld met een stoomreiniger!

Egger laminaat kopen

Nu duidelijk is wat de voordelen van Egger laminaat zijn, hoeft u alleen nog maar een keuze te maken. Het is natuurlijk niet altijd eenvoudig om zelf een vloer te kiezen, dus misschien wilt u wel advies en wie weet wilt u de vloer toch echt eerst zelf bekijken. Dat kan natuurlijk in een van onze showrooms, waar onze professionals u met veel plezier verder helpen en u begeleiden bij het aankopen van het mooiste Egger laminaat. U kunt uiteraard altijd kiezen om een andere laminaatvloer aan te schaffen en ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd van een laminaatvloer? Bekijk dan snel de belangrijkste eigenschappen van laminaat of lees meer over de verschillen tussen PVC en laminaat. 

Egger duurzaamheid

Egger staat voor een verantwoorde omgang met de grondstof hout. Het Duitse familiebedrijf maakt gebruik van de meest moderne en grondstofbesparende verwerkingstechnologieën. Egger beschikt over een eigen biomassacentrale voor de energievoorziening, dus het hele productieproces van Egger is gerust duurzaam te noemen. Hout is natuurlijk een grondstof waar we zuinig mee om willen gaan en Egger heeft dit volledig begrepen. Als u Egger laminaat aanschaft, dan weet u zeker dat er rekening wordt gehouden met het milieu.

Egger laminaat prijs

Bij Laminaat en Parket profiteert u altijd van de laagste prijs, ook voor Egger laminaat. We hanteren namelijk altijd de laagste prijs garantie; u wilt toch niet te veel betalen? U bent ook van harte welkom in één van de filialen om onze collectie Egger laminaat vloeren te bekijken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.