Egger

Egger - Laminaat en laminaatvloeren
Sorteer op:

Egger laminaat vloeren zijn sterk, stijlvol en gemakkelijk in onderhoud. Het assortiment biedt veel mogelijkheden, van klassiek eiken tot een stoer leisteenmotief. De ontwerpers van Egger weten met de aantrekkelijke decors goed in te spelen op de laatste woontrends.

Het merk staat voor een verantwoorde omgang met het milieu. Het duurzame gebruik van grondstoffen heeft in dit bedrijf de hoogste prioriteit. Een Egger laminaat vloer is dan ook een duurzame aanschaf.

Goedkope Egger laminaat vloeren

Egger staat voor een verantwoorde omgang met de grondstof hout. Het Duitse familiebedrijf maakt gebruik van de meest moderne en grondstofbesparende verwerkingstechnologieën. Egger beschikt over een eigen biomassacentrale voor de energievoorziening. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs. U bent van harte welkom in één van de filialen om Egger laminaat vloeren te bekijken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.