Variostep Classic

Variostep Classic - Krono Original
Sorteer op:

Variostep Classic algemeen 

De Variostep Classic is een laminaat vloer van het merk Krono Original.De Variostep Classic collectie is een vloer die echt op de vraag van de klant inspeelt. De kwaliteit van deze laminaat vloeren is zeer hoog en met name de installatie van de Variostep Classic is zeer gemakkelijk en snel. 

De V groeven in de vloer zorgen voor de warme en sfeervolle uitstraling van een hardhouten vloer. De vloer geeft een zeer ruim effect in uw kamer of ruimte Het is een charmante en zeer stevige vloer die bijna in elke ruimte gebruikt kan worden. De laminaat vloeren van de Variostep Classic collectie zien er ook zeer realistisch uit en geven u echt het gevoel alsof u een echt houten vloer heeft, maar dan met de gemakken en specificaties van een laminaat vloer. 

 

 

Variostep Classic voordelen 

De Variostep Classic heeft veel voordelen en is een zeer geschikte laminaat vloer voor elk interieur. De Variostep heeft alle voordelen van een Krono Original laminaat vloer.
Onder andere: 

- Geschikt voor huiselijk en commercieel gebruik

- 4V groef

- Eco-friendly

- Anti bacteriële beschermlaag  

- 1clic2go (voor een gemakkelijke installatie) 

- Aquastop (beschermd tegen vocht op het oppervlak) 

Variostep Classic voordelen 

Natuurlijk zijn er verschillende soorten en kleuren waar u uit kunt kiezen bij de aankoop van een Vario Classic laminaat vloer. De planken zijn beschikbaar van donker naar licht, maar ook heeft u keuze uit verschillende patronen. 

Abruzja Pine, Modena Oak, Pastel Oak, St. Moritz Oak, Highway planked, Nevada Oak, Kolberg Oak, New England Oak, Grey Craft Oak, Atlas Oak, Silver Dollar Oak, Flint Oak, Concrete Wood, Eastwood Oak, Mountain Hut Pine, Clearwater Oak, Bayside Oak, Native Oak, Sun Bleached Walnut.

Meridian Oak, Corona Oak, Provincial Oak, Smoked Chestnut, Salt Lake Oak, Alamo Oak, Reclaimed Oak White Oiled Oak, Lakeland Oak, Rockford Oak, Coastal Elm, Parisienne Elm, Mardi Gras Hickory, Khaki Oak, Sherwood Oak, Desert Oak, San Diego Oak.

Variostep Classic specificaties 

De specificaties van de Variostep Classic laminaat vloeren: 

Lengte: 1,285 mm
Breedte: 192 mm
Dikte: 8 mm

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Den HaagAmsterdamUtrechtAlmereAlkmaarEindhovenApeldoorn en Sliedrecht.