100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Exquisit Plus

Het oppervlak van Kronotex Exquisit plus heeft een mooie, matte glans. De kleurverschillen in het decor geven uw vloer extra dimensie. Kronotex Exquisit plus is geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik. Het laminaat past perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. Kronotex Exquisit plus is een vloer die gezien mag worden. Is dit decor echt iets voor u, maar mag het iets rustiger? Kijk dan eens bij de Exquisit serie.

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Exquisit plus Avenue D4762
Vanaf € 19,00 per m2 19.0 EUR
Exquisit plus Rift Oak D3044
Vanaf € 19,00 per m2 19.0 EUR

Kronotex Exquisit Plus laminaatvloeren bij LaminaatenParket.nl


Duurzame elegantie voor je interieur

Bij het inrichten van je huis is de keuze voor vloerbedekking van cruciaal belang. Het moet niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook de esthetische waarde van je interieur versterken. Kronotex, een gerenommeerd merk in de vloerbedekkingsindustrie, begrijpt deze behoeften en biedt een oplossing die zowel stijlvol als duurzaam is: de Exquisit Plus laminaatvloeren.

In deze tekst zullen we dieper ingaan op de Kronotex Exquisit Plus laminaatvloeren en waarom deze laminaatvloeren een uitstekende keuze zijn voor je interieur.

Authentieke houtlook

Een van de meest opvallende kenmerken van de Kronotex laminaatvloeren is hun authentieke houtlook. Dankzij geavanceerde technologieën en aandacht voor detail zien en voelen de vloerdelen aan als echt hout. De textuur, houtnerf en kleurvariaties zijn nauwelijks te onderscheiden van authentiek houten vloeren. Hierdoor haal je de warmte en natuurlijke schoonheid van hout in huis zonder de kosten en het onderhoud die erbij komen kijken bij echt hout.

Duurzaamheid

Kronotex Exquisit Plus laminaatvloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan. De laminaatvloeren zijn bestand tegen krassen, slijtage en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor veeleisende ruimtes in huis of kantoor. De duurzaamheid van de laminaatvloeren toont aan dat je vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien. De vloeren zijn perfect voor drukke huishoudens, maar ook rustige huishoudens.

Eenvoudige installatie

Het installeren van Exquisit Plus laminaatvloeren is snel en gemakkelijk dankzij het handige kliksysteem. De technieken rondom installatie zijn met de jaren constant verbeterd. Tegenwoordig klikken de vloerdelen eenvoudig in elkaar zonder het gebruik van lijm of speciaal gereedschap. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

Minimaal onderhoud

Het onderhoud van deze laminaatvloeren is snel en moeiteloos. Regelmatig stofzuigen is al genoeg om de vloer in topconditie te houden. Voor diepere reiniging is af en toe dweilen al ruim voldoende. Je hoeft je geen zorgen te maken over schuren, lakken of waxen, wat het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt.

Milieubewuste keuze

Kronotex hecht veel waarde aan milieubewuste productie. De Exquisit Plus laminaatvloeren worden vervaardigd met respect voor het milieu en voldoen aan strikte milieunormen. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en dragen bij aan een groener en milieubewuster toekomst.

Schoonheid en functionaliteit van laminaat

Exquisit Plus laminaatvloeren van Kronotex bieden duurzame elegantie voor je interieur. Met hun authentieke houtlook, duurzaamheid, eenvoudige installatie en minimaal onderhoud zijn ze de ideale keuze voor elke ruimte in huis. Variërend van een tijdloze houten uitstraling tot een moderne design bieden de Exquisit Plus laminaatvloeren diverse opties om precies aan jou smaak te voldoen.

Bovendien maak je met deze vloeren een milieubewuste keuze. Kies voor Exquisit Plus laminaatvloeren van Kronotex en verrijk je interieur met de schoonheid en functionaliteit van laminaat.