Basic 200

Laminaat Basic 200 - Parador
Sorteer op:

Deze basis instapmodellen zijn speciaal ontwikkeld voor de prijsbewuste koper die geen concessies doet als het gaat om de aantrekkelijkheid van de vloeren. De collectie Parador Basic 200 laminaat bestaat uit traditionele houtdecors met een zijdemat oppervlak. De vloeren zijn een ideale basis voor ieder interieur. De planken hebben geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 31/AC3. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik. 

Ideaal voor woonkamer, slaapkamer of gang

Krijgt uw woonkamer gedurende de dag aardig wat te verduren? Dan kunt u eens de collecties Parador Basic 400 en Parador Basic 600 bekijken. Deze vloeren behoren tot een hogere gebruiksklasse. De Parador Basic 600 collectie heeft daarnaast een micro v-groef.

Uiteenlopende decors

De planken van het decor Acacia Grijs Scheepsbodem hebben contrasterende kleuren die de vloer een speels effect geven. Een mooie uitkomst wanneer u vindt dat de vloer wel gezien mag worden. Bent u fan van de karakteristieke nerven van hout? Noten Scheepsbodem is een decor waarbij de nerven met een donkerdere kleur geaccentueerd worden en dus extra opvallen. Of wat dacht u van de Walnoot Landhuisvloer, een diepbruin decor van notenhout met een exclusieve en warme uitstraling. U vindt hoe dan ook een Parador Basic 200 vloer die bij u past en aan al uw eisen voldoet.

Wilt u dat uw vloer lekker warm aanvoelt? Elke Parardor Basic 200 vloer is te combineren met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed infomeren over welke ondervloer u moet gebruiken voor uw situatie. Het gepatenteerde Safe Lock Pro systeem garandeert een eenvoudige plaatsing. Het vouwmechanisme zorgt ervoor dat de vloer nauwkeurig geïnstalleerd kan worden. De kanten van de laminaatplanken zijn geïmpregneerd en daarom goed beschermd tegen vocht. U krijgt bij privégebruik maar liefst 12 jaar garantie op Parador Basic 200 laminaat.

Parador Basic 200 laminaat showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie, maar wilt u de producten liever in het echt bekijken? Bij LaminaatenParket.nl begrijpen we dat maar al te goed. Daarom hebben we meerdere showrooms waar u het complete assortiment van Parador Basic 200 laminaat kunt bewonderen.

U kunt ons bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over installatie, onderhoud en vloerverwarming. Onze medewerkers staan u graag te woord.