100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Laminaat Basic 200

Deze basis instapmodellen zijn speciaal ontwikkeld voor de prijsbewuste koper die geen concessies doet als het gaat om de aantrekkelijkheid van de vloeren. De collectie Parador Basic 200 laminaat bestaat uit traditionele houtdecors met een zijdemat oppervlak. De vloeren zijn een ideale basis voor ieder interieur. De planken hebben geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 31/AC3. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik. 

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Parador Basic 200 laminaatvloeren bij LaminaatenParket.nl


Ideaal voor woonkamer, slaapkamer of gang

Krijgt uw woonkamer gedurende de dag aardig wat te verduren? Dan kunt u eens de collecties Parador Basic 400 en Parador Basic 600 bekijken. Deze vloeren behoren tot een hogere gebruiksklasse. De Parador Basic 600 collectie heeft daarnaast een micro v-groef.

Uiteenlopende decors

De planken van het decor Acacia Grijs Scheepsbodem hebben contrasterende kleuren die de vloer een speels effect geven. Een mooie uitkomst wanneer u vindt dat de vloer wel gezien mag worden. Bent u fan van de karakteristieke nerven van hout? Noten Scheepsbodem is een decor waarbij de nerven met een donkerdere kleur geaccentueerd worden en dus extra opvallen. Of wat dacht u van de Walnoot Landhuisvloer, een diepbruin decor van notenhout met een exclusieve en warme uitstraling. U vindt hoe dan ook een Parador Basic 200 vloer die bij u past en aan al uw eisen voldoet.

Wilt u dat uw vloer lekker warm aanvoelt? Elke Parardor Basic 200 vloer is te combineren met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed infomeren over welke ondervloer u moet gebruiken voor uw situatie. Het gepatenteerde Safe Lock Pro systeem garandeert een eenvoudige plaatsing. Het vouwmechanisme zorgt ervoor dat de vloer nauwkeurig geïnstalleerd kan worden. De kanten van de laminaatplanken zijn geïmpregneerd en daarom goed beschermd tegen vocht.