Basic 400

Laminaat Basic 400 - Parador
Sorteer op:

De zijdematte planken van de Parador Basic 400 collectie zijn een lust voor het oog. Wanneer u op zoek bent naar een degelijke, traditionele laminaatvloer is deze collectie zeker de oriëntatie waard. Ieder decor is perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Dit zijn dan ook niet voor niets de populaire basics van Parador. Of het nou gaat om een modern of klassiek interieur, u vindt altijd wel een Parador Basic 400 vloer die bij u past. Van Teak Gebleekt tot Eiken Kristal Wit, de decors lopen onderling zeer uiteen. De structuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het feit dat de planken van Parador Basic 400 laminaat geen groeven hebben zorgt voor een rustige uitstraling. 

Gepatenteerd Safe Lock Pro systeem

Met een Parador Basic 400 laminaatvloer geniet u van jarenlang onbezorgd woonplezier. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor de woonkamer, hal of keuken. Maar ook voor een drukbezochte woonkamer van een gezinswoning is Parador Basic 400 laminaat een mooie uitkomst. Het gepatenteerde Safe Lock Pro systeem garandeert een eenvoudige plaatsing. Hierdoor kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Het vouwmechanisme zorgt ervoor dat de vloer nauwkeurig geïnstalleerd kan worden. De kanten van de laminaatplanken zijn geïmpregneerd en daarom goed beschermd tegen vocht. U krijgt bij privégebruik maar liefst 12 jaar garantie op Parador Basic 400 laminaat.

LaminaatenParket.nl legservice

Laat u de vloer liever installeren door een specialist? U kunt gebruik maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Onze service is voordelig en betrouwbaar. Maak het uzelf makkelijk en plan een afspraak in met een van onze vakkundige installateurs. Kom gerust langs in een van onze filialen voor meer informatie.

Met of zonder v-groef?

Bent u een fan van deze decors, maar heeft u liever planken met een v-groef? Bekijk dan eens de Parador Basic 600 laminaat serie. Deze planken hebben namelijk een micro v-groef die subtiel elke plank afzonderlijk accentueert. Beide collecties kunt u bewonderen in een van de showrooms van LaminaatenParket.nl.

U kunt ons bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over installatie, onderhoud en vloerverwarming. Onze medewerkers staan u graag te woord.