TrendTime 1

Parador TrendTime 1 - Parador
Sorteer op:

Met een laminaatvloer uit de collectie Parador Trendtime 1 haalt u een landelijke sfeer in huis. De rustieke decors hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. De laminaatplanken zijn behandeld met een matglanzende finishing waardoor het lijkt alsof u een authentieke, geoliede houten vloer heeft. Het assortiment van Parador Trendtime 1 is zeer uitgebreid. U vindt altijd wel een variant die goed aansluit bij uw smaak en woonstijl. Dit merk staat naast de kwaliteit dan ook bekend om de diversiteit als het gaat om de designs.  

Goedkope Parador TrendTime 1 vloeren

Smalle planken

De planken van Parador Trendtime 1 laminaat zijn relatief klein en smal. Het laminaat heeft een afmeting van 15.8 cm breed en 128.5 cm lang. Dit formaat draagt bij aan een ambachtelijke uitstraling. Dit wordt nog eens versterkt door de vierzijdige v-groeven, die de afzonderlijke planken met een mooi lijnenspel accentueren. Het lijkt alsof de vloer uit allemaal massieve houten plankjes bestaat. Bij de uitvoeringen Shufflewood Wild Antiekmat en Shufflewood Harmonie Antiekmat komt dit effect het meeste naar voren. Deze uitvoeringen bestaan namelijk uit verschillende kleuren planken die veel contrast met elkaar hebben. Binnen de collectie Parador Trendtime 1 laminaat vindt u ook twee zeer opvallende uitvoeringen: Globetrotter Urban Nature en Globetrotter Modern Light. Deze designs zijn geïnspireerd op oude fruitkisten. Dus voor degenen die iets aparts in huis willen hebben zijn deze uitvoeringen van laminaat zeer de oriëntatie waard.

Parador Trendtime 1 laminaat leggen

De laminaatvloeren van Parador Trendtime 1 worden geïnstalleerd met behulp van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Dankzij deze eenvoudige en snelle installatie kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Het gepatenteerde kliksysteem van Parador zorgt voor stevigheid en een goede bescherming tegen vocht. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice, voordelig en gemakkelijk. Wanneer u bestelt via de website kunt u de legservice gelijk aan uw winkelwagen toevoegen.

Showrooms

Wilt u deze collectie liever eerst bekijken en voelen voordat u een beslissing maakt? Heel begrijpelijk. Bij LaminaatenParket.nl kunt u voor de meest uitgebreide Parador Trendtime 1 collectie terecht.

Wij helpen u graag in een van onze filialen in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Amsterdam of Utrecht. Hier kunnen wij u ook advies geven over het combineren met vloerverwarming. Kom gerust langs en laat u inspireren!