TrendTime 5

Laminaat TrendTime 5 - Parador
Sorteer op:

Wederom heeft Parador een bijzondere collectie laminaatvloeren uitgebracht. Parador Trendtime 5 laminaat bestaat uit 9 decors met een eigenaardige print. Is het trendy tegellaminaat echt iets voor u?  Het formaat 85,3cm lang bij 40cm breed draagt bij aan het tegeleffect. Dit wordt nog eens benadrukt door de vierzijdige v-groeven die elke plank, oftewel tegel, afzonderlijk accentueren.

Voor jarenlang onbezorgd woonplezier

Met een dikte van 8 mm en een zeer slijtvaste toplaag behoort het laminaat tot gebruiksklasse 32/AC4. De vloeren zijn zelfs tegen de kleinste krasjes opgewassen. Dat betekent dat de vloeren ideaal zijn voor een ruimte die intensief huishoudelijk belast wordt zoals een drukbezochte hal of woonkamer van een gezinswoning. Met Parador Trendtime 5 laminaat geniet u hoe dan ook van jarenlang onbezorgd woonplezier. Wanneer u de vloer huishoudelijk toepast krijgt u een levenslange garantie. Voor commercieel gebruik bedraagt de garantie 5 jaar.

Met een Parador Trendtime 5 laminaatvloer hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Dit merk staat al jarenlang bekend om de innovatieve ontwikkelingen, duurzaamheid, onderscheidende decors en topkwaliteit. Het is dan ook niet gek dat u bij huishoudelijk privégebruik een levenslange fabrieksgarantie krijgt. Parador Trendtime 5 laminaat wordt geïnstalleerd met behulp van het Safe Lock Pro systeem. Dit is een gepatenteerd vouwmechanisme dat garant staat voor een snelle, eenvoudige en nauwkeurige plaatsing van het laminaat. Zo hoeft het leggen van de vloer geen vervelende klus te zijn. Parador Trendtime 5 vloeren kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming. Laat u zich wel altijd goed informeren over welke ondervloer u nodig heeft voor uw situatie. Dit is noodzakelijk om ongewenste situaties te voorkomen. Neem gerust contact op met LaminaatenParket.nl voor meer informatie of advies.

Parador Trendtime 5 showroom

Benieuwd naar Parador Trendtime 5 laminaat? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar zelf hoe mooi deze vloeren zijn uitgewerkt.

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!