TrendTime 6

Laminaat TrendTime 6 4V - Parador
Sorteer op:

Trendtime 6 van het Duitse kwaliteitsmerk Parador is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Parador Trendtime 6 laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt.

Parador Trendtime 6: Duitse degelijkheid

De serie Parador Trendtime 6 laminaat heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De Parador Trendtime 6 4V heeft aan alle plankzijden een groef, de Parador Trendtime 6 V2 alleen aan de lange plankzijden. De serie Parador Trendtime 6 staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. LaminaatenParket.nl houdt een grote voorraad Parador Trendtime 6 in Den Haag. Daardoor kunnen wij u deze degelijke laminaatvloeren van hoge kwaliteit toch zeer voordelig aanbieden.

Goedkoop Parador Laminaat TrendTime 6 4V

Waarom V2 of V4 laminaat?

Bij de Parador Trendtime 6 laminaat vloeren kunt u zelf kiezen of u aan 2 zijden of aan 4 zijden van de plank een groef wilt. Wij raden u een V2 laminaat aan als u de lengte extra wilt benadrukken. Maar omdat deze planken al 2,20 meter lang zijn, kunt u het ook juist mooi vinden om de afzonderlijke planken juist te benadrukken. Kies dan voor laminaat met aan 4 zijden een groef.

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!