100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Eligna Hydroseal

De Quick-Step Eligna Hydroseal collectie laminaat vloeren geven dankzij hun uitgestrekte planken zonder V-groef een opvallend mooi, zacht en smaakvol effect. Alle Quick Step Eligna laminaat vloeren zijn afgewerkt zonder V-groef, waardoor schoonmaken kinderspel wordt! Deze worden behandeld om krassen en verkleuring tegen te gaan en is daarnaast voorzien van het gepatenteerde uniclic-systeem. Tevens is de laminaat vloer uitgerust met de waterbestendige Hydroseal-laag. Daardoor kan water niet door de voegen heen dringen.

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Eligna Hydroseal EL996 Merbau
Vanaf € 26,95 per m2 26.95 EUR

Quick Step Eligna Hydroseal laminaatvloeren bij LaminaatenParket.nl

Klassiek en modern met de Quick Step Eligna Hydroseal

De collectie Quick-Step Eligna laminaat vloeren bestaat uit zowel klassieke als moderne laminaat decoren, matte afwerkingen en sommige middels een zaagsnede-decor.

Quick Step Eligna Hydroseal laminaatvloeren worden gelegd met behulp van het Uniclic-systeem. Dankzij dit gebruiksvriendelijke systeem is het laminaat ook geschikt voor de onervaren legger. Laat u de vloer toch liever leggen door een specialist? Dan kunt u eens kijken naar onze LaminaatenParket.nl legservice, gemakkelijk en voordelig! De legkosten kunt u gelijk aan uw online bestelling toevoegen. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen om een datum in te plannen en eventueel nog wat vragen te stellen.

Quick Step Eligna Hydroseal specificaties 

Met een dikte van 8 mm is het laminaat opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld een veel belopen woonkamer, hal of keuken. Een slijtvaste en krasbestendige toplaag zorgt ervoor dat Quick Step Eligna is opgewassen tegen jarenlang onbezorgd woonplezier.