Eligna Hydroseal

Eligna Hydroseal - Quick step
Sorteer op:

De Quick-Step Eligna Hydroseal collectie

De Quick Step Eligna laminaat vloeren geven dankzij hun uitgestrekte planken zonder V-groef een opvallend mooi, zacht en smaakvol effect. Alle Quick Step Eligna laminaat vloeren zijn afgewerkt zonder V-groef, waardoor schoonmaken kinderspel wordt! Deze worden behandeld om krassen en verkleuring tegen te gaan en is daarnaast voorzien van het gepatenteerde uniclic-systeem. Tevens is de laminaat vloer uitgerust met de waterbestendige Hydroseal-laag. Daardoor kan water niet door de voegen heen dringen.

Klassiek en modern met de Quick Step Eligna Hydroseal

De collectie Quick-Step Eligna laminaat vloeren bestaat uit zowel klassieke als moderne laminaat decoren, matte afwerkingen en sommige middels een zaagsnede-decor.

Quick Step Eligna Hydroseal laminaatvloeren worden gelegd met behulp van het Uniclic-systeem. Dankzij dit gebruiksvriendelijke systeem is het laminaat ook geschikt voor de onervaren legger. Laat u de vloer toch liever leggen door een specialist? Dan kunt u eens kijken naar onze LaminaatenParket.nl legservice, gemakkelijk en voordelig! De legkosten kunt u gelijk aan uw online bestelling toevoegen. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen om een datum in te plannen en eventueel nog wat vragen te stellen.

Quick Step Eligna Hydroseal specificaties 

Met een dikte van 8 mm is het laminaat opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld een veel belopen woonkamer, hal of keuken. Een slijtvaste en krasbestendige toplaag zorgt ervoor dat Quick Step Eligna is opgewassen tegen jarenlang onbezorgd woonplezier. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze vloeren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Eindhoven, Haarlem, Alkmaar en Utrecht.