Impressive

Impressive - Quick step
Sorteer op:

Waterbestendig Quick Step Impressive bij LaminaatenParket.nl

Het waterbestendige Quick Step Impressive en Impressive Ultra laminaat is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimten. Nu kunt u dus ook in de badkamer een houten vloer leggen! Niet langer een kille, glimmende badkamervloer, maar de warme uitstraling van een houten vloer. Quick Step Impressive heeft naast de waterafstotende eigenschappen ook nog eens prachtige decors, geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Van zacht eiken tot witte planken, u vindt altijd wel een Quick Step Impressive laminaat vloer naar uw wens.

 

Quickstep Impressive bestellen? LaminaatenParket!

Quick Step Impressive laminaatvloeren kunnen wij voordelig aanbieden, omdat we een grote voorraad houden. Quick Step Impressive is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat we bij Laminaat en Parket u een zeer snelle levering kunnen garanderen. U bent van harte welkom in een van de showrooms in Alkmaar of Den Haag om Quick Step Impressive laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Waterbestendig laminaat

Quick Step Impressive heeft een uitzonderlijk natuurlijke uitstraling. Het laminaat is verkrijgbaar in 16 verschillende uitvoeringen. Het laminaat is zeer geschikt voor in badkamers: het is het meest waterbestendige laminaat dat momenteel op de markt is. De groeven zijn behandeld met een waterafstotende Hydroseal coating. Dankzij deze beschermende laag blijft het water op het oppervlak liggen en dringt het niet in de groeven.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Den HaagAmsterdamUtrechtAlmereAlkmaarEindhovenApeldoorn en Sliedrecht.