Majestic

Majestic - Quick step
Sorteer op:

Quickstep 

Quickstep is een zeer onderscheidend merk op het gebied van moderne decors. De Majestic collectie is dan ook, net als de andere laminaatvloeren van Quickstep een prachtige collectie met unieke, intense kleuren, voelbare houtstructuren, natuurgetrouwe matlooks en verfijnde houttekeningen. Deze laminaatvloeren zijn dan ook bijna niet te onderscheiden met echt hout en geven u het luxe gevoel en uitstraling van een echte houten vloer. 

Majestic is een prachtige collectie met zeer veel voordelen. De Majestic laminaatvloer is door de stevigheid en de sterke beschermlaag geschikt voor bijna elke ruimte. Deze mooie collectie wordt geproduceerd in veel verschillende prachtige kleuren, waardoor er voor elk interieur een passende vloeroplossing is. 

 

 

De voordelen van een Majestic laminaatvloer  

De Majestic is een prachtige laminaatvloer met vele voordelen om het wonen nog comfortabeler en leuker te maken. Een Quickstep Majestic laminaatvloer is voorzien van een Scratch Guard laag, een beschermlaag die ervoor zorgt dat de vloer tot 10x beter bestand is tegen microkrassen. Daarnaast is de laminaatvloer ook beschermd tegen vocht op het oppervlak en biedt u een spatgarantie en waterbestendigheid. Nog een aantal voordelen op een rij: 

- Uniclic systeem: een uniek kliksysteem waarbij de planken zwevend gelegd worden, geen lijm nodig! 

- Vloerverwarming mogelijk

- Gebruiksklasse 32

Majestic specificaties 

De Majestic laminaat planken zijn voorzien van een V4 groef. Dit betekent dat er groeven aan alle zijden van de plank zitten voor een mooi luxe resultaat. De planken hebben een afmeting van 205 x 24 cm en hebben een dikte van 9,5 mm. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.