Saffier

Saffier - Laminaat en laminaatvloeren kopen?
Sorteer op:

De decors van Saffier laminaat vloeren zijn geïnspireerd op de natuur. Het assortiment bestaat uit subtiele houtstructuren die toepasbaar zijn in ieder interieur. U vindt ongetwijfeld een Saffier laminaat vloer waar u lang plezier van zult hebben. Want een neutrale, houtgetrouwe vloer gaat nooit vervelen.

Deze vloeren hebben een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een eenvoudig kliksysteem, waardoor het opknappen van een woning of winkelruimte een stuk aangenamer wordt! Saffier laminaat vloeren zijn bewezen kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Goedkope Saffier laminaat vloeren

Het merk Saffier bestaat nu ruim 20 jaar. Sinds 2003 is de fabriek gevestigd in België. Het laminaat is van alle markten thuis. Al zijn Saffier laminaat vloeren erg populair onder de winkeliers, steeds meer huishoudens raken ook bekend met de kwaliteit van dit merk. De vloeren kenmerken zich door de ijzersterke toplaag. Door het gebruik van een stabiele tussenlaag is het laminaat zeer geruisloos. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van de filialen om Saffier laminaat vloeren te bekijken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, HaarlemAlkmaar, Eindhoven en Utrecht