100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Vivero visgraat
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij veel verschillende vloeren. Zo hebben wij een ruim aanbod aan laminaat, PVC en parket vloeren. Onder de PVC vloeren hebben wij zowel plak als klik PVC.

Wat is de Ambiant Spigato Visgraat Avanto Plak PVC?

De Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC is een plak PVC vloer die gelegd is in het visgraat patroon. PVC vloeren hebben vele voordelen. Zo zijn de vloeren als eerste makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloeren ook waterbestendig. De combinatie van deze twee voordelen zorgt ervoor dat de vloeren geschikt zijn voor iedere ruimte in een huis. Ook voor een druk huishouden met kinderen is een PVC vloer de ideale vloer. Een ander groot voordeel aan een PVC vloer is dat de vloer ideaal is voor vloerverwarming. Aan een plak PVC vloer zitten ook voordelen ten opzichte van een klik PVC vloer. Als een plank van een plak PVC vloer beschadigd raakt, dan kan deze makkelijk vervangen worden. Bij een klik PVC vloer moeten alle planken eerst losgemaakt worden. De Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC heeft een visgraat patroon. Een visgraat patroon straalt luxe uit. Daarnaast is de vloer makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

Varianten van de Ambiant Spigato Visgraat Avanto Plak PVC

Bij LaminaatenParket.nl zijn er verschillende varianten beschikbaar van de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC. Wij bieden zes verschillende kleuren aan. De eerste variant is de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC Beige. Deze vloer heeft een bruine eiken kleur. De tweede kleur is de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC Dark Oak. De Dark Oak variant heeft een donker bruine eiken kleur. Een andere variant is de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC Light Oak. Deze vloer heeft een eiken grijs bruine kleur. Dit is de lichtere versie van de Dark Oak. Een vloer die erg op de Dark Oak lijkt is de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC Smoky. Ook de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC Natural Oak heeft een donker bruine eiken kleur. Daarnaast is er nog een vloer die net als de Beige vloer een bruine eiken kleur heeft. Dit is de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC Warm Oak.

Ambiant Spigato Visgraat Avanto Plak PVC bij LaminaatenParket.nl

Ben je overtuigd om een Ambiant Spigato Vivero Visgraat Plak PVC vloer te bestellen? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Op onze website vind je een groot aanbod aan vloeren. Als je liever de vloeren eerst met eigen ogen ziet, kun je altijd langskomen in een van onze filialen