BoFloor

BoFloor  - PVC vloeren kopen en laten leggen
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

BoFloor 

BoFloor maakt al meer dan 35 jaar zeer stevige vloeroplossingen voor elk soort gebruik. BoFloor is zeer gespecialiseerd in slijtvaste vloeroplossingen en produceert dan ook zeer sterkte PVC tegels voor bedrijfsvloeren, industrievloeren, werkplaatsvloeren, grootkeukenvloeren en horecavloeren. Naast dit aanbod produceert BoFloor ook prachtige vloeren voor huishoudelijk gebruik. Zo vind u bij Laminaat en Parket BoFloor laminaat, PVC vloeren, PVC tegels en PVC klik laminaat. 

PVC klik laminaat 

Voor elke ruimte in uw woning vind u een geschikte BoFloor vloer. U heeft niet alleen een prachtige PVC vloer in uw woonkamer of slaapkamer, maar ook in uw keuken of badkamer. PVC is een heel fijn materiaal met vele voordelen. Zo kan PVC zeer goed tegen water en vocht en kan het door de stevigheid veel gewicht en impact hebben. 

Met het unieke PVC klik laminaat kunt u nu zeer gemakkelijk een prachtige, sterke vloer zelf leggen in de ruimte naar keuze. PVC klik laminaat is een prachtig PVC met een realistisch houtmotief. Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk en snel te installeren is.

Heeft u toch liever dat uw vloer gelegd wordt door een professional? Maak dan gebruik van onze Laminaat en Parket legservice

PVC stroken 

De PVC stroken van BoFloor zijn 2 mm dun. Hierdoor zijn ze erg flexibel en kunnen zeer gemakkelijk worden bijgesneden. De PVC stroken kunnen in elke richting tegen elkaar ingelegd worden en op deze manier kunnen de stroken in een eigen patroon naar keuze gelegd worden.

Deze stroken zijn beschikbaar in een een houtmotief of een steenmotief. Door de waterbestendigheid zijn deze stroken zeer goed bestand tegen vocht en zijn de dus ideaal geschikt voor in de badkamer of keuken. 

Vind uw BoFloor product op www.LaminaatenParket.nl of in een van onze showrooms in Haarlem, Almere, Amsterdam, Alkmaar, Den Haag of Utrecht