Klik PVC

Naast kliklaminaat is er tegenwoordig ook klik PVC verkrijgbaar. Dit is een duurzame, geluiddempende vloer gemaakt van PVC en uitgerust met een kliksysteem. Dankzij deze innovatieve klikverbinding wordt het aanzienlijk makkelijker voor u om de PVC vloer te leggen. Dat is nog eens mooi meegenomen! Ook voor klik PVC vloeren bent u bij Laminaat & Parket aan het juiste adres. Op deze pagina is alle klik PVC voor u verzameld. Kijk gerust en ontdek direct online de mogelijkheden!

uitstekende service en advies

Ook ik heb goede ervaringen met laminaat en parket Utrecht B.V. Het advies en de service zijn uitstekend. Mijn pvc vloer, gelegd door Sebastiaan en broer, ligt er top bij. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie strakke pvc vloer zoekt. Bedankt heren.

Jos

wederom weer goed geholpen!

Laminaat en pakket Utrecht hebben bij ons op drie verdiepingen pvc gelegd en twee trappen bekleed. Ze hebben ons goed geadviseerd en de vloeren zijn vakkundig gelegd. We zijn meer dan tevreden en gelukkig met het resultaat. Dit is de tweede woning die zij voor ons bekleed hebben en opnieuw zijn we uitermate tevreden. Wij kunnen dan ook niet anders dan laminaat en pakket Utrecht ten harte aanbevelen.

Simon Mainprize

Klik hier

Vind een showroom bij jou in de buurt!

Klik PVC - wat is het?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt kopen, dan moet u eerst bepalen wat voor materiaal vloer uw voorkeur heeft. Naast laminaat en houten vloeren zijn PVC vloeren tevens een goede optie. Zo’n vloer van PVC is namelijk duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en zelfs geluiddempend. Bovendien heeft u net zoveel keuze binnen PVC vloeren als andere vloersoorten. Ook over het leggen ervan hoeft u zich tegenwoordig geen zorgen meer te maken. Met klik PVC wordt het leggen van de vloer nog eenvoudiger. Hierdoor tovert u gemakkelijk elke kamer om in een stijlvol geheel. Dus vindt u het belangrijk dat uw toekomstige vloer sterk is én moeiteloos te leggen? Met het uitstekende klik PVC van Laminaat & Parket zit u gegarandeerd goed. Hieronder vindt u ons complete assortiment PVC vloeren met een kliksysteem.

PVC vloeren bestaan stuk voor stuk uit een veelgebruikt thermoplast met de naam polyvinylchloride. Er zijn diverse soorten PVC te koop bij Laminaat & Parket. Dan bedoelen we niet alleen variatie in kleur of uitstraling. We hebben ook verschillende soorten PVC vloersystemen in het assortiment. Zo kunt u kiezen voor PVC vloeren die u moet plakken of voor klik PVC vloeren. Wat is klik PVC? Zoals de naam suggereert is dit een type PVC vloer dat u legt door middel van een kliksysteem. Normaliter moet u namelijk andere vloeren van ditzelfde materiaal verlijmen. Hierin lijkt PVC met een kliksysteem dus erg op kliklaminaat. Dankzij dit vloersysteem is zo’n klik PVC vloer eenvoudig in stroken te leggen. Dit is ook de reden waarom dit type PVC de afgelopen jaren zo populair geworden is.

Voordelen van PVC met kliksysteem

Twijfelt u tussen de beschikbare vloersystemen voor PVC? Dan is het goed om te weten wat de voordelen zijn van een PVC vloer met een kliksysteem. Iedere vloersoort kent immers weer andere plus- en minpunten. Wanneer u voor klik PVC van Laminaat & Parket kiest, dan profiteert u van de volgende voordelen. Zo is de vloer gemakkelijk te leggen dankzij het kliksysteem. Bovendien kunt u de stroken van de vloer hierdoor tevens gemakkelijk loshalen. Dat is wel zo prettig wanneer u gaat verhuizen of een vloerdeel beschadigd is en u deze wilt vervangen. Verder profiteert u nog van dezelfde voordelen als de gelijmde PVC vloeren. Zo is de klik PVC vloer van Laminaat & Parket:

  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Waterbestendig
  • Sterker dan laminaat waardoor het jarenlang meegaat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Niet te onderscheiden dankzij de natuurgetrouwe uitstraling

Klik PVC vloer zelf leggen

Dankzij het handige kliksysteem is het leggen van deze PVC vloer makkelijk zelf te doen. U gaat namelijk op dezelfde manier te werk als bij het leggen van laminaat. Net zoals kliklaminaat bestaat PVC klik uit losse vloerdelen, ofwel stroken, die u door middel van een klikverbinding aan elkaar vast maakt. Een groot voordeel van PVC met kliksysteem ten opzichte van kliklaminaat is het feit dat PVC gemakkelijker op maat te maken is. Uiteraard is laminaat ook redelijk eenvoudig op maat te maken, maar hiervoor moet u doorgaans wel het juiste gereedschap in huis hebben. Daarentegen kunt u klik PVC met een simpel stanleymesje op de gewenste afmetingen snijden. Bent u echter niet zo handig? Wilt u liever niet zelf aan de slag gaan met het leggen van uw nieuwe klik PVC vloer? Laminaat & Parket heeft in dat geval een ervaren legservice die de nieuwe vloer compleet en netjes legt. Hierdoor hoeft u zich nergens meer druk om te maken, wij regelen het!

Eerst klik PVC bekijken voor bestellen?

Op deze pagina hierboven vindt u het gehele assortiment PVC met kliksysteem. Neem gerust de tijd om eens goed alle beschikbare klik PVC vloeren te bekijken. Wacht u met het plaatsen van een bestelling, omdat u de vloer eerst met eigen ogen wilt zien? U heeft helemaal gelijk. Dit is bij ons daarom ook geen enkel probleem. Kom in dat geval eens langs een Laminaat & Parket vestiging. We zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze deskundige werknemers staan overal klaar om u van een persoonlijk advies omtrent klik PVC te voorzien.