Laminaat

PVC laminaat

PVC laminaat is de ideale vloer als u opzoek bent naar een unieke houten uitstraling, maar toch alle gemakken van kunststof heeft. PVC laminaat is een ideale vloersoort bijvoorbeeld als u huisdieren of kinderen heeft, omdat de vloeren gemakkelijk schoon te houden zijn, weinig onderhoud vereisen en zeer stevig zijn. 

Naast huiselijk gebruik kunt u PVC laminaat ook prima gebruiken als vloer voor commerciële ruimtes zoals winkels of kantoren. Dit komt door de vele voordelen van PVC die vloeren bieden. Wilt u graag meer weten over PVC laminaat of twijfelt u nog, neem gerust contact met ons op via de telefoon of de chatfunctie op onze website LaminaatenParket.nl. Ook kunt u altijd met uw vragen terecht bij een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Roelofarendsveen, Den Haag of Utrecht. 

PVC laminaat voordelen

- Geluiddempend

- Makkelijk in de onderhoud 

- Slijtvast 

- Geschikt voor vloerverwarming 

PVC aanbod Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket hebben wij een groot aanbod aan PVC vloeren. Bij Laminaat en Parket vind u naast Laminaat PVC vloeren ook PVC vloeren met andere legsystemen zoals kliksystemen, waarbij het leggen van de vloeren nog makkelijker wordt. 

Naast verschillende legsystemen en soorten PVC vloeren heeft Laminaat en Parket ook een groot aanbod aan verschillende merken, kleuren, patronen en unieke kenmerken. Bent u benieuwd wat ons aanbod is? Bezoek onze collectie PVC vloeren op onze website. Liever uitgebreider advies? Neem contact op met een van onze specialisten via de chatfunctie LaminaatenParket.nl of breng een bezoekje aan een van onze showrooms in Eindhoven, Almere, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

PVC algemeen 

PVC vloeren hebben een lange levensduur en veel positieve eigenschappen. Dankzij huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vloeren van ‘polyvinyl chloride’ zijn ideaal voor ruimten die intensief gebruikt worden. Het ijzersterke kunststof is zeer stabiel, sterk, geluiddempend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Er zijn veel verschillende soorten PVC vloersystemen. U kunt altijd langskomen voor gratis advies, in één van de showrooms in Haarlem, EindhovenAlmereAmsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen of Alkmaar. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag op weg.