Lifestyle

Lifestyle - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

Lifestyle algemeen 

Lifestyle is altijd goed bezig met onderzoeken naar de vraag van de klant. Zo heeft Lifestyle ontdekt dat er een groeiende online vraag was naar producten op het gebied van woninginterieur. Om deze reden is Lifestyle een samenwerking aangegaan met meer dan 200 dealers in heel Nederland om deze vraag te beantwoorden. 

Lifestyle heeft een groeiende collectie en zijn altijd bezig met actief onderzoek voor goede aanvullingen op de collectie. Ze proberen de klanten zo goed mogelijk te begrijpen en in te spelen op hun vraag. Dit doen ze door nieuwe collecties, maar ook door nieuwe innovaties te gebruiken in hun producten. 

 

Lifestyle aanbod 

Bij Lifestyle zijn er verschillende producten te vinden met betrekking tot huisinterieur. Zo produceren ze binnenzonnewering, raamdecoratie, karpetten en PVC.


Lifestyle biedt verschillende producten, geproduceerd op verschillende vragen. 

Lifestyle, waarom 

Lifestyle is altijd bezig met de laatste trends en hebben al jaren ervaring en expertise. Deze positieve eigenschappen benutten zij door producten te aan te bieden die zich onderscheiden van andere merken. Lifestyle houdt zich heel erg bezig met de vraag van de klant en probeert echt te luisteren naar de klanten, zodat het aanbod altijd haarscherp aansluit op de wensen en behoeften van de klant. De collecties blijven altijd groeien en gaan zeer mee met de tijd. Lifestyle gebruikt hun kwaliteit van onderzoeken om ook nieuwe innovaties te ontdekken en deze direct toe te passen op de producten. 

Lifestyle PVC

Lifestyle heeft een groot aanbod van PVC. De PVC vloeren van Lifestyle hebben een slijtlaag van 0,3 millimeter of 0,55 millimeter en zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens projecten. De PVC stroken hebben ook het voordeel dat ze warmte goed doorlaten. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.