MeisterDesign

MeisterDesign - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

Meister is gevestigd in Duitsland en produceert innovatieve en unieke vloeren. Het merk bestaat al tientallen jaren en is zeer innovatief en milieubewust. De vloeren van Meister kenmerken zich door hun authenticiteit en eenvoud.

De MeisterDesign serie onderscheidt zich van de rest met vinyl-vrije "vinylvloeren". Al het gemak en voordeel van de traditionele vinylvloer, zonder de traditionele nadelen.

Met een vloer van Meister heeft u gegarandeerd topkwaliteit!

De vinylvloer zonder vinyl van Meister.

 

MeisterDesign vloeren zijn het verantwoorde alternatief voor de welbekende vinylvloeren. De vloeren zijn voor 100% geproduceerd in Duitsland en beschikken over het Engel-keurmerk. Profiteer van alle voordelen die MeisterDesign biedt (robuustheid, onderhoudsgemak & elasticiteit), zonder de zorgen die de ecologische en technische nadelen van een traditionele vinylvloer met zich mee brengen. MeisterDesign vloeren zijn op de koop toe geurloos, vrij van weekmakers én hittebestendig.

Er is voor ieder wat wils in het assortiment aan decors van MeisterDesign. Van authentieke leisteen ontwerpen en tijdloze eiken oppervlakken, tot bijzondere en trendy vintage decors. 


Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem contact met ons op

Je kunt LaminaatenParket.nl bezoeken. Kom dan naar een van onze showrooms, er zijn er maar liefst 8 door heel Nederland. Je kunt ons vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Hier kun je ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen je daarom een snelle levering garanderen. Tevens kunnen wij u voorzien van een gezonde dosis inspiratie, deze is hier te vinden. Tot ziens bij LaminaatenParket.nl!