mFlor

mFlor - PVC vloeren kopen en laten leggen

De mFLOR PVC vloeren staan niet alleen bekend om hun design maar ook om hun unieke samenstelling. Deze bestaat namelijk uit meerdere lagen waardoor ze een stevige ondergrond bieden. De vloeren zijn milieuvriendelijk en makkelijk te onderhouden en daarmee een goede keuze voor uw woning.

Wat zijn mFLOR vloeren?

mFLOR PVC vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen van hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal. mFLOR gebruiken de ‘hot press’ productiemethode. Hierbij worden de verschillende lagen op elkaar geperst waardoor de vloer stabieler wordt.

De vloeren zijn beschikbaar in zowel hout- als steenmotieven en hebben door de filmlaag allemaal een natuurgetrouwe uitstraling. De mFLOR vloeren worden verlijmd op de ondergrond maar kunnen ook zwevend gelegd worden. De vloeren hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Duurzame mFLOR vloeren

Naast het produceren van mooie PVC vloeren houdt het merk zich ook bezig met de impact op het milieu. Alle vloeren zijn duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er bij de productie enkel gebruik gemaakt van grond- en hulpstoffen met lage chemische emissies.

mFLOR probeert hun impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zo maakt u met een

mFLOR vloer een duurzame keuze.

Voordelen mFLOR vloeren

De keuze voor mFLOR vloeren heeft meerdere voordelen. Zo zorgen de vloeren, in tegenstelling tot hout en laminaat vloeren, voor minimale loopgeluiden. Ook hebben ze een mooie uitstraling en zijn ze geschikt voor vloerverwarming en koeling.

TIjdens de productie van de vloeren wordt naast een duurzame productsamenstelling rekening gehouden met de luchtkwaliteit. Bij mFLOR streven ze ernaar om de luchtkwaliteit van buiten naar binnen te halen. Een mooie filosofie!

Onderhoud mFLOR vloeren

De mFLOR vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk. De vloeren zijn goed bestand tegen slijtage en eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Zonder al te veel moeite gaat de vloer zo jaren mee. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens waterbestendig en daarom geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

Om optimaal en langdurig gebruik te kunnen maken van de vloer kunt u extra onderhoudsmaatregelen treffen. Zo kunt u na installatie een extra PU beschermlaag aanbrengen waardoor vuil en krasjes nog makkelijker verwijderd worden. Daarnaast is het aan te raden om de beschermings- en onderhoudsproducten van mFLOR te gebruiken.

Meer informatie over mFLOR vloeren

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op over onze mFLOR vloeren.Ook kunt u even bij ons langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar of Utrecht.