100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Rechthoekige XL Tegel

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle vloeroplossing voor je interieur? Dan zijn de Moduleo PVC vloeren uit de serie LayRed met rechthoekige XL tegels een uitstekende keuze.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Moduleo LayRed Rechthoekige XL Tegel

Deze vloeren combineren de voordelen van PVC met de schoonheid van natuurlijke materialen, waardoor ze perfect passen bij elke woonstijl.

De LayRed rechthoekige XL tegels bieden een unieke uitstraling en een realistische hout- of steenlook. Dankzij het innovatieve LayRed-technologieplatform zijn deze vloeren extreem robuust en bestand tegen intensief gebruik. Ze zijn zelfs bestand tegen scherpe voorwerpen en kunnen gemakkelijk omgaan met dagelijkse uitdagingen zoals krassen, vlekken en vocht. Met een dikte van 6,5 mm bieden ze ook uitstekende geluidsisolatie en comfort.

Daarnaast zijn Moduleo PVC vloeren eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze zijn voorzien van een geïntegreerde klikverbinding, waardoor ze snel en gemakkelijk gelegd kunnen worden. Bovendien zijn ze waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes zoals keukens en badkamers.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige vloeroplossing die zowel praktisch als stijlvol is, dan zijn de Moduleo PVC vloeren uit de serie LayRed met rechthoekige XL tegels de perfecte keuze. Geniet van de schoonheid en duurzaamheid van deze vloeren, en geef je interieur een luxueuze uitstraling die lang meegaat.