100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Rechthoekige XL Tegel

Moduleo PVC vloeren: de serie Roots rechthoekige XL tegel

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Moduleo LayRed Roots Rechthoekige XL tegel

Op zoek naar hoogwaardige PVC vloeren die zowel stijlvol als duurzaam zijn? Maak kennis met de serie Roots rechthoekige XL tegel van Moduleo. Deze vloercollectie biedt de perfecte combinatie van authentieke uitstraling en moderne functionaliteit. Of je nu een klassiek interieur wilt versterken of een eigentijdse sfeer wilt creëren, de Moduleo Roots rechthoekige XL tegelserie is een uitstekende keuze.

Met zijn realistische hout- en steenpatronen biedt Moduleo Roots een natuurlijke charme die moeiteloos elke ruimte verfraait. De XL tegelformaat zorgt voor een eigentijdse uitstraling en maakt een indrukwekkend designstatement. Bovendien biedt de serie Roots van Moduleo uitstekende prestaties in termen van duurzaamheid en onderhoudsgemak. De PVC vloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en kantoren.

Moduleo hecht ook veel waarde aan het milieu. De Roots rechthoekige XL tegelserie is vervaardigd met behulp van duurzame materialen en productieprocessen. Bovendien zijn de vloeren volledig recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Met Moduleo PVC vloeren geniet je niet alleen van prachtige ontwerpen, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

Of je nu een woning, kantoor of commerciële ruimte inricht, de Moduleo Roots rechthoekige XL tegelserie biedt een veelzijdige en betrouwbare oplossing. Met zijn unieke mix van stijl, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is Moduleo de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een PVC vloer van topkwaliteit. Ervaar de schoonheid van de natuur gecombineerd met de praktische voordelen van PVC met de Moduleo Roots rechthoekige XL tegelserie.