PVC Dryback | Plak PVC

PVC  Dryback 

PVC Dryback vloeren zijn PVC vloeren die direct verlijmd worden met de ondervloer. De PVC vloer direct verlijmen met de ondervloer is een traditionele manier van PVC vloeren leggen, maar heeft nog steeds veel voordelen. PVC Dryback wordt dan ook nog vaak gebruikt tijdens projecten. 

PVC Dryback voordelen

De methode Dryback levert veel voordelen.

- De vloeren laten meer warmte door 

- De vloeren veroorzaken weinig geluidsoverlast

- De PVC Dryback zorgt voor makkelijk onderhout

- Geschikt voor projecten en huiselijk gebruik

PVC aanbod Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket hebben wij een groot aanbod aan PVC vloeren. Bij Laminaat en Parket vind u naast Dryback PVC vloeren ook PVC vloeren met andere legsystemen zoals kliksystemen, waarbij het leggen van de vloeren nog makkelijker wordt. 

Naast verschillende legsystemen heeft Laminaat en Parket ook een groot aanbod aan verschillende merken, kleuren, patronen en unieke kenmerken. Bent u benieuwd wat ons aanbod is? Bezoek onze collectie PVC vloeren op onze website. Liever uitgebreider advies? Neem contact op met een van onze specialisten via de chatfunctie LaminaatenParket.nl of breng een bezoekje aan een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Almere, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

PVC algemeen 

PVC vloeren hebben een lange levensduur en veel positieve eigenschappen. Dankzij huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vloeren van ‘polyvinyl chloride’ zijn ideaal voor ruimten die intensief gebruikt worden. Het ijzersterke kunststof is zeer stabiel, sterk, geluiddempend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Er zijn veel verschillende soorten PVC vloersystemen.  U kunt altijd langskomen voor gratis advies, in één van de showrooms in Haarlem, AlmereAmsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Roelofarendsveen of Alkmaar. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag op weg.